Πρεμιέρα απόψε για το πολυσυζητημένο “Fab 5” , αλλά και για το “Πλάκα Κάνεις” !

Οχι οι τρεις, αλλά οι… πέντε σωματοφύλακες του στυλ και της αισθητικής πιάνουν απόψε δουλειά στον ΑΝΤ1 ! Απόψε στις 10.00 ανοίγει η αυλαία για το πολυσυζητημένο “Fab 5”, για το οποίο όλο το καλοκαίρι γράφτηκαν και ακούστηκαν τόσα πολλά.

Ναι, οι Αντεννικοί τα κατάφεραν και όντως συνδύασαν σε μία εκπομπή εντελώς εξτρίμ τηλεοπτικές (και όχι μόνο…) παρουσίες, χωρίς να υπάρξουν… παρατράγουδα ! Τουλάχιστον για την ώρα… Γιατί μην μου πείτε ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να βάλεις να δουλέψουν μαζί τους Ηλία Ψιννάκη, Λάκη Γαβαλά και Τρύφωνα Σαμαρά σε συνδυασμό με τον Γιώργο Μέρλο και τον Πάνο Φασουλή !

Ετσι, σήμερα φτάσαμε αισίως στην μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας ! Φτάσαμε αισίως στην στιγμή εκείνη που οι “Fab 5” τραβούν αυλαία και πιάνουν δουλειά και το μόνο που ζητούν από ΄μας ; Είναι να τους απολαύσουμε !

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Οι FAB 5 κάνουν πρεμιέρα κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τους απολαύσουμε!

Κι αν μέχρι τώρα ανήκατε στην κατηγορία εκείνων που θαυμάζατε τα συγκεκριμένα πρόσωπα, τώρα ήρθε η στιγμή να τους λατρέψετε μέσα από τα τηλεοπτικά τους καμώματα !

Οι πέντε σωματοφύλακες του ΑΝΤ1, αναλαμβάνουν το έργο να μας αποδείξουν πως ξέρουν να μεταμορφώνουν έναν άντρα… στον τέλειο άντρα! Επεμβαίνοντας ο κάθε ένας στον δικό του τομέα, διαμορφώνουν στιλ, φιλοσοφία, lifestyle, συνήθειες, αισθητική, άποψη και δημιουργούν έναν σύγχρονο, σοφιστικέ gentleman που δεν κάνει απλά τη διαφορά… κάνει εντύπωση!

Το format της συγκεκριμένγης εκπομπής που από απόψε θα φιλοξενείται πια και στην ελληνική τηλεόραση, έχει βραβευτεί με EMMY και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες του εξωτερικού κι αν προβληθεί.

Επίσης να μην ξεχάσω να σας πω, πως απόψε στις 9.00 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και το γνωστό σε όλους μας “Πλάκα Κάνεις” με τους Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο.

Η όρεξη για ατελείωτη πλάκα του Σάββα και του Δημήτρη δεν κόβεται με τίποτα! Έτσι, θα τους δούμε και πάλι και θα γελάσουμε, χωρίς πλάκα, πολύ… πάρα πολύ! Υποψήφιοι παίκτες είστε όλοι εσείς που κάθεστε ανυποψίαστοι σε μια καφετέρια, σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ παρέα με τους φίλους σας και έχετε πρώτον χιούμορ και δεύτερον παιχνιδιάρικη διάθεση !

Read More

And More