Πρεμιέρα με το δεξί για την Τατιάνα! Δες τα ποσοστά τηλεθέασης του πρώτου “Τατιάνα Live”….

Μια ζεστή αγκαλιά είχαν για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές για την Τατιάνα Στεφανίδου… Μια αγκαλιά η οποία όσο περνούν τα χρόνια όλο και μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο σφικτή, ακόμα πιο αγαπησιάρικη… Το καθημερινό μαγκαζίνο του Epsilon, “Τατιάνα Live” από χθες βρίσκεται ξανά στον τηλεοπτικό αέρα και ο κόσμος ήταν εκεί πιστός στο ραντεβού του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Ο κόσμος ήταν εκεί πιστός στο ραντεβού του, χαρίζοντάς της την ψήφο της προτίμησής του και της εμπιστοσύνης του, μιας και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Τατιάνα όοοολα αυτά τα χρόνια της καριέρας της και της πορείας της, έχει καταφέρει να χτίσει μαζί τους μία σχέση που στηρίζεται επάνω σε γερά θεμέλια.

Αποτέλεσμα; Η πρώτη εκπομπή της σεζόν με καλεσμένη την Όλγα Τρέμη κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 15,0%. Σε πολλά τέταρτα μάλιστα, εκτοξεύθηκε μέχρι και στο 19,1%. Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή σημείωσε 8,8%.

Βέβαια, κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η εκπομπή κατάφερε να πετάξει ψηλά, παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική πάσα που πήρε από το προηγούμενο πρόγραμμα δεν ξεπερνούσε το 2,0% με 3,0%!

Καλή αρχή, ας ελπίσουμε και σε μία καλή χρονιά!!!

Read More

And More