Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.05.2012 | 12:40
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Πρωινό ΑΝΤ1" και το καλοκαίρι ;

Πρωινό ΑΝΤ1 και το καλοκαίρι ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Πρωινό ΑΝΤ1" και το καλοκαίρι ; Ιδού η απορία... Αυτό είναι κάτι που εκτός όλων των άλλων βρίσκεται αυτή την εποχή στο τραπέζι των συζητήσεων του ΑΝΤ1. Βλέπετε, οι Αντενικοί θέλουν να μείνουν πιστοί στις... τηλε-παραδόσεις τους και να προχωρήσουν και φέτος κλασικά στην δημιουργία μίας καθημερινής, πρωινής, inforainment εκπομπής ,όμως, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν από τώρα για το αν αυτή η κίνηση, είναι μία κίνηση που τους την επιτρέπει η οικονομική κρίση.

Ετσι, για την ώρα οι Αμαρουσιώτες σκέφτονται να κάνουν τα πάντα, προκειμένου η ενημέρωση και η light ψυχαγωγία να εξακολουθήσει να υπάρχει καθημερινά στο πρόγραμμά τους μετά το "αντίο" που θα μας πουν τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης, όσο και οι Φερεντίνος - Χρηστίδου.

Και κυρίως ; Η μεγάλη έννοια των Αντεννικών, είναι να μπορέσει μέσα από αυτή την θερινή εκπομπή να εξακολουθήσει να υπάρχει ενημέρωση σε καθημερινή βάση, μιας και οι πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που τρέχουν, προστάζουν την συνεχή ενημέρωση.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, αν κάπου εκεί περί τα μέσα του Ιουλίου, βγει όντως κανονικά στον αέρα η καλοκαιρινή, πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά δεν θα αλλάξει τίτλο... Ναι, έχουν αποφασίσει λέει, πως αν όντως δεν αλλάξει κάτι στις τηλεοπτικές τους συνήθειες και έχουμε και θερινό μαγκαζίνο στους δέκτες μας, θα διατηρήσει τον τίτλο του "Πρωινού ΑΝΤ1", έτσι ώστε να υπάρχει τηλεοπτική συνέχεια και συνέπεια στο ραντεβού των τηλεθεατών με τον ΑΝΤ1.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10