“Rising Star”: Έφτασε η ώρα των ομάδων! Λάβετε θέσεις…

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των “Duels”, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο του “Rising Star”, “Rising Star – The Teams Special Episode”, θα δούμε πως διαμορφώθηκαν οι 4 ομάδες των κριτών.
Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα “Live Auditions” θα χωριστούν σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής θα αναλάβει από μία. Η κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από 16 διαγωνιζόμενους. Επιπλέον, θα γίνει μία αναδρομή στα “Live Auditions” για να ξαναθυμηθούμε τις εμφανίσεις που κατάφεραν να ξεσηκώσουν κοινό και κριτές.
Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.
Τα “Live Auditions” ολοκληρώθηκαν και η διαδικασία για την επόμενη φάση του “Rising Star” με τα “Duels” ξεκίνησε! Ο πήχης ανεβαίνει, ο ανταγωνισμός μεταξύ των κριτών ξεκινά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους.
Μη χάσετε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1, το “Rising Star – The Teams Special Episode”!

Read More

And More