“Ρουκ-Ζουκ”: Για καλό σκοπό κι αυτό το Σαββατοκύριακο με πρόσωπα-έκπληξη!

Το “Ρουκ Ζουκ” το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως Celebrity Rouk Zouk, με 4 επιπλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrites και το σημαντικότερο για καλό σκοπό!

Το τρίτο Celebrity Rouk Zouk θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ, με πρωταγωνιστές την παρέα που αγαπά όσο καμία άλλη τις μεταμφιέσεις, που δεν είναι άλλη από το “Your FaceSounds Familiar”.

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η καθηγήτρια υποκριτικής, Σόφη Ζαννίνου και οι ταλαντούχοι Αντώνης Δόμινος, Δημήτηρης Μακαλιάς, Αρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Κόνυ Μεταξά, Γιάννης Χατζόπουλος, Ιρένε Τροστ και Σαμπρίνα θα χωριστούν σε ομάδες και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως απολαυστικό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και η παρέα του “Your Face Sounds Familiar” θα δώσει όπως πάντα τον καλύτερο της εαυτό!

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης, της περιοχής που επλήγη από το σεισμό, για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Το τρίτο Celebrity Rouk Zouk επεισόδιο έρχεται το Σάββατο 21.00, με την παρέα του “Your Face Sounds Familiar”!

Read More

And More