Σάκης Τανιμανίδης: Βάζει τέλος στην παραφιλολογία της εποχής! Φυσικά και θα παρουσιάζει το “Survivor 2”. Πότε φεύγει;

Φήμες, φήμες, φήμες… Ξεφυτρώνουν παντού σαν μανιτάρια και η αλήθεια είναι πως προκαλούν αίσθηση. Έτσι, ιδιαίτερη αίσθηση προκλήθηκε τις προάλλες όταν άρχισε να κυκλοφορεί “αδέσποτη”, η φημολογία που ήθελε τον Σάκη Τανιμανίδη να μην είναι ο παρουσιαστής του “Survivor 2”!

Μία φήμη η οποία ξεφύτρωσε από το… πουθενά, μιας και όλοι όσοι κάνουμε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ξέραμε από πέρσι, πως ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά και θα παρέμενε στην παρουσίαση της δεύτερης, συνεχόμενης τηλεοπτικής εκδοχής του παιχνιδιού.

Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον η περσινή του απόπειρα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, δεύτερον είναι ένα από τα ελάχιστα, φρέσκα, άκρως ανερχόμενα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και τρίτον; Διατηρεί άψογες σχέσεις με τον τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ως γνωστόν έχει στον ΣΚΑΙ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ότι έχει να κάνει με τα δικά του πρότζεκτ, με τον τρόπο που στήνονται και βεβαίως-βεβαίως και με τα πρόσωπα που στελεχώνονται.

Μην ξεχνάς λατρεμένη, πως ο Σάκης μαζί με την Χριστίνα του, είχε παρευρεθεί μέχρι και στο σούπερ χλιδάτο γάμο του τούρκου μεγαλοπαραγωγού στη Νίκαια της Γαλλίας. Έτσι, σιγά και να μην άλλαζε χέρια η παρουσίαση του “Survivor 2”. Παρόλα αυτά, όλες αυτές τις ημέρες, οι συγκεκριμένες φήμες κυκλοφορούσαν και διαμόρφωναν κλίμα και έτσι ο αγαπημένος παρουσιαστής είπε να βγει και να πει δυο κουβέντες, βάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τέλος σε όλο αυτό το θέατρο του τηλε-παραλόγου που είχε στηθεί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε ,λοιπόν, τηλεφωνικά στην εκπομπή του “TV Μακεδονία”, “Όλα Καλά” κι έβαλε με έναν διακριτικό τρόπο τα πράγματα στην θέση τους, ενώ αποκάλυψε και για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να φτιάχνει και πάλι βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Τι ακριβώς είπε, αφού εννοείται πως μίλησε πρώτα για την πολυαγαπημένη του Θεσσαλονίκη;

“…Μου λείπει πολύ η Θεσσαλονίκη και πιο πολύ θα μου λείψει όλη η Ελλάδα, όχι μόνο η Θεσσαλονίκη. Βλέπετε, από τέλη Γενάρη, θα πρέπει να φύγω και πάλι για το Survivor. Ήδη, έχω ξεκινήσει να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή και έσπευσε να αποκαλύψει πως αυτή την εποχή στο ΣΚΑΙ ασχολούνται με την διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής, οι οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Συμπέρασμα; Παντού μπορεί να υπάρχει ένας μύθος, ακόμα κι όταν έχει να κάνει με αποφάσεις ειλημμένες!

Read More

And More