Σάκης Τανιμανίδης: Ακομπλεξάριστος για ακόμη μία φορά! Δεν φαντάζεσαι πως έχει ποζάρει…

Αναμφισβήτητα έχει χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστος, δεν έχει κόλλημα με την δημόσια εικόνα του, δεν είναι σοβαροφανής, δεν είναι ψώνιο και γενικά δεν είναι ο… τύπος που θα πει “όχι” στη τρέλα!

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά και γι΄ άλλους πολλούς έχει καταφέρει να έρθει με φόρα στη τηλεοπτική ζωή μας και να ξεχωρίσει. ‘Εχει καταφέρει μέσα σε μόλις πέντε χρόνια να μας αποδείξει πως του αξίζει να έχει μία θέση μπροστά από τις κάμερες και πως ήρθε για να μείνει…

Ο Σάκης ,λοιπόν, για ακόμα μία φορά απλά και μόνο με ένα “κλικ” κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει βροχή τα like!!!

Τι έκανε ο “Mr. Survivor”; Φωτογραφήθηκε στο instagram έτσι όπως δεν τον έχεις ξανά δει! Γιατί στο λέω αυτό λατρεμένη; Γιατί φωτογραφήθηκε γεμάτος άνεση φορώντας το boxerάκι του!

Ναί, ναί, πολύ καλά διαβάζεις και μάλιστα; Το είχε συνδυάσει και με ένα σακάκι δημιουργώντας ένα πραγματικά διαφορετικό και ενδιαφέρον… outfit!

Και σαν να μην έφτανε αυτό; Με αυτό το συγκεκριμένο look μας αποκάλυψε πως σχεδιάζει να βάλει μέχρι και υποψηφιότητα για πολιτικός!

Δεν με πιστεύεις; Ιδού τα… πειστήρια!

Αυτό είναι και το μήνυμα του Sakis – γιατί σε κάθε νέα δεκαετία πρέπει να υπάρχει ένας… Sakis -, το οποίο συνοδεύει την παραπάνω φωτό: “…Νεξτ Τζενερεησον Πολιτικος…Τι λετε, για Δημαρχος η Υπουργος? ????✌️ #tha #poiaKrisi? #tha #Denyposxomai #Desmeuomai #tha #sagionarastiVouliTWRA…”

Όσο για το πόσες χιλιάδες like συγκέντρωσε η εν ΄λόγω… πόζα; Κοντά στα 50.000 like! Αυτό θα πει, έχω μεγάλη, διαδικτυακή ζήτηση…

Read More

And More