Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.06.2010 | 17:37

Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα...

Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H ζωή της άλλης (Mega)

 Η Τόνια με τον Σωτήρη παντρεύονται σε δημαρχείο. Ο Μάνος πιέζει την Μαίρη να βλέπονται περισσότερο, αυτή όμως έχει ενδοιασμούς, λόγω της κόρης της. Ο γάμος της Τόνιας σκιάζεται από τη στάση του Νικόλα που αρνείται να αποδεχτεί το Σωτήρη και τον κατηγορεί για την προηγούμενη συμπεριφορά του. 'Εκπληξη προκαλεί σε όλους η στάση του Φάνη που τηλεφωνεί για να ευχηθεί στους νιόπαντρους.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

'Υστερα από πίεση του Λουκά και της Νόρας, ο Μάνος τούς αποκαλύπτει ποιος είναι ο κληρονόμος της διαθήκης τού Λαζαρίδη. Εκτός, όμως, από την κληρονομιά, στη διαθήκη υπάρχει και ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Η παρέα, συνδυάζοντας τα λόγια τού Μάνου και του αστυνόμου, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διαθήκη δεν υπάρχει πια. Το μόνο που τους ανησυχεί είναι η αποκάλυψη του δολοφόνου τού Χατζηβασιλείου, αφού όλοι πλέον φαντάζουν ένοχοι. Ο Μάνος πολιορκεί καθημερινά την Εύα, αλλά  εκείνη αδυνατεί να πιστέψει ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ. Η Νόρα παραπονιέται στον Λουκά ότι δεν έχει πάρει τη σχέση τους, στα σοβαρά. Του λέει, επίσης, ότι θέλει να αποκτήσει και εκείνη σύντομα ένα παιδί. Η Αντιγόνη συναντιέται με ένα απρόσμενο πρόσωπο. Ο αστυνόμος, όμως, την παρακολουθεί...

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Ο Στέφανος δηλώνει ότι δεν αγαπάει ούτε την Σμαράγδα ούτε τον Ηρακλή και ότι θέλει να μείνει με την Αθηνά. Η Σμαράγδα απελπίζεται αλλά ο Ηρακλής καταλαβαίνει ότι τον μικρό τον έχει καθοδηγήσει η Αθηνά. Στο μεταξύ, ο μικρός Στέφανος είναι πολύ στεναχωρημένος που είπε ψέματα και στεναχώρησε την Σμαράγδα και τον Ηρακλή. Παραδέχεται στον Άγγελο ότι τον φόβισε η Αθηνά και γι’ αυτό τα είπε όλα αυτά. Η Ναταλία προσπαθεί να μιλήσει στον Ηρακλή, αλλά εκείνος της επαναλαμβάνει και πάλι ότι όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. Η Μίρκα επισκέπτεται τον Φίλιππο σπίτι του και του προτείνει να συνεργαστούν εναντίον του Νεόφυτου. Ο Άγγελος έχει φτάσει στα όρια του σε σχέση με την Αθηνά. Έτσι, παίρνει την απόφαση να πάει στο σπίτι και να πάρει τον μικρό Στέφανο μαζί του.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10