Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.06.2010 | 15:15

Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα...

Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Λουκάς και η Νόρα ειδοποιούνται για το ατύχημα της Μελίτας και σπεύδουν να βοηθήσουν τον Ρούσσο. Ο Μάνος επισκέπτεται την Μελίτα στο κελί και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Ο Στέφανος απειλεί την Αντιγόνη ότι θα βρει τα απαιτούμενα στοιχεία για να αποδείξει ότι αυτή κρύβεται πίσω από όλα. Ο Λουκάς πείθει τον Μάνο να ψευδομαρτυρήσει στην δίκη τής Μελίτας για να την βοηθήσει να ξεμπλέξει. Η Μελίτα γυρίζει σπίτι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Στέφανος την επισκέπτεται αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Ο Μάνος προσπαθεί να εξηγήσει στην Εύα τους λόγους για τους οποίους φεύγει και να την πείσει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν. Ο αστυνόμος υποβάλλει την παραίτησή του από το σώμα. Αμέσως μετά, επισκέπτεται την Νόρα και τον Λουκά και τους εμπιστεύεται ένα μυστηριώδη σφραγισμένο φάκελο...

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Φωτεινή πιέζει τον Στάθη να διεκδικήσει την κόρη του. Ο Μάνος ζητάει διαζύγιο από την 'Ελενα, αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. Η Ντορίτα εξακολουθεί να ζηλεύει τον Νικόλα και να υποψιάζεται κάθε επαφή του. Παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών της, η οικογένεια αποφασίζει να μεταφέρει την Κάτια στο σπίτι για να είναι ασφαλής.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η κατάσταση του Δημήτρη επιδεινώνεται δραματικά. Κατά τα λεγόμενα των γιατρών μόνο ένα θαύμα θα τον σώσει και σ’ αυτό το θαύμα ελπίζουν όλοι. Στο μεταξύ, η Αθηνά παρότι, ενόψει της δίκης που πλησιάζει, κινδυνεύει να καταδικαστεί για την δολοφονία του γυναικολόγου, δεν σταματά λεπτό να διεκδικεί τον Στέφανο με τους δικούς της παράλογους τρόπους. Την ίδια στιγμή, η Έλλη, πανικόβλητη μην αποκαλυφθεί η «δράση» της, έρχεται σε καινούργια συμφωνία με τη Μίρκα. Ο Φίλιππος, καλεί τη Δήμητρα σπίτι του προσπαθώντας να συγκεντρώσει πληροφορίες για τα παιδικά χρόνια του Νεόφυτου, ενώ ο Άγγελος είναι στο πλευρό της Σμαράγδας, στις δύσκολες στιγμές της οικογένειά της. Το κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο για τον Δημήτρη κι όλοι είναι δίπλα του συντετριμμένοι. Όλοι εκτός του Ηρακλή, που φέρνει τα πάνω – κάτω στην ασφάλεια όπου κρατείται, προκειμένου να δει έστω και για ένα λεπτό τον αδελφό του, γνωρίζοντας πως ίσως είναι… και η τελευταία φορά!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10