Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.03.2011 | 10:45
Νάνσυ Νικολαΐδου

Save... BBC !

Save... BBC !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Κι όμως έγινε κι αυτό... Ποιο; Δημοσιογράφοι απ ΄όλες τις γωνιές της γης να καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σωθεί ένας σημαντικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ! Τι δεν με πιστεύετε ; Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, καλεί όλους τους δημοσιογράφους να συμμετέχουν στην προσπάθεια διάσωσης του Βρετανικού BBC ! Οσο για το τι ακριβώς λέει η ανακοίνωση ;

"...Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συμμετέχει στην εκστρατεία διάσωσης της Υπηρεσίας Παγκόσμιας Ενημέρωσης του BBC, στην οποία πρωτοστατεί η Εθνική Ενωση Δημοσιογράφων Βρετανίας (NUJ). Οι οικονομικές περικοπές των κονδυλίων λειτουργίας του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση έχουν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των υπηρεσιών και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας δημοσιογράφων και εργαζομένων στο φορέα, με ολέθριες συνέπειες για την ποιότητα των εκπομπών του BBC στο μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τα μέλη της Ενώσεως να συνεισφέρουν στην εκστρατεία διάσωσης της Υπηρεσίας Παγκόσμιας Ενημέρωσης του ΒΒC, υπογράφοντας το σχετικό ψήφισμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.petitionbuzz.com/petitions/savews. Παράλληλα, να ενημερώσουν την Εθνική Ενωση Δημοσιογράφων Βρετανίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση campaigns@nuj.org.uk...."
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:25

Top 10