Σαββατιάτικη πρεμιέρα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο !

Βουτιά στα βαθιά και μάλιστα χωρίς… μπρατσάκια, ετοιμάζεται να κάνει αύριο βράδυ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο νεαρός παρουσιαστής, αναλαμβλάνει για πρώτη φορά στο Mega την παρουσίαση της δικής του, της κατά δικής του εκπομπής και το στοίχημα που βάζει είναι μεγάλο…

Το στοίχημα που βάζει είναι να τα καταφέρει… Να τα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και της AGB – Nielsen βεβαίως – βεβαίως, όπως επίσης ; Και το στοίχημα πως δεν θα έχει μόνο… “one minute to win it” ή αν προτιμάτε ελληνιστί, δεν θα έχει μόλις ένα λεπτό για να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών, οι οποίοι πολλές φορές είναι… αμίληκτοι και αν δεν τους κάνεις “κλικ” ευθύς εξ ΄αρχής ; Τότε ούτε… ένα minute δεν σου δίνουν για να τους κερδίσεις !

“Minute to win it” ,λοιπόν, αυτή είναι η νέα ψυχαγωγική πρόταση του Mega, που έρχεται για να κατακτήσει τα τηλεοπτικά Σαββατιάτικα βράδια μας. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κρατά το χρονόμετρο σε ένα από τα πιο πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Στο «Minute to win it» οι παίκτες καλούνται να περάσουν από δέκα δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.Σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζονται εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Οι δοκιμασίες προϋποθέτουν μόνο δεξιοτεχνία, γερά νεύρα και λίγη τύχη.

Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό για κάθε δοκιμασία. Καθώς οι δοκιμασίες προχωρούν, αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας τους αλλά και το ποσό που κερδίζει ο παίκτης. Οι υποψήφιοι πριν βρεθούν στο πλατό, μπορούν να εξασκηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσουν.

Με άλλα λόγια; Στο “Minute to Win it» ένα λεπτό αρκεί για να τα καταφέρεις και αυτό θα εύχεται αναμφισβήτητα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να του συμβεί στην αναμέτρησή του τόσο με τις μετρήσεις τηλεθέασης, όσο και με τις εντυπώσεις !

Read More

And More