Σε ναυάγιο οδηγείται η συνεργασία ΑΝΤ1 – Τσιμτσιλή ! Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Σε οριστικό ναυάγιο οδηγείται τελικά η θερινή συνεργασία του ΑΝΤ1 με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ! Βλέπετε, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον ΑΝΤ1 (όπως και σε όλα τα κανάλια άλλωστε….) το καλοκαιρινό “Πρωινό ΑΝΤ1” (όπως σας γράψαμε και χθες μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχαμε…) βρίσκεται στον αέρα.

Παρά τις προσπάθειες των Αντεννικών για να βγει στον αέρα η θερινή έκδοση της χειμερινής πρωινής τους ζώνης, το όλο ζήτημα έχει κολλήσει στο μπάτζετ και στον προυπολογισμό που απαιτείται για μία τέτοια κίνηση και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα ; Δύσκολα το θερινό “Πρωινό ΑΝΤ1” θα περάσει τις οικονομικές συμπληγάδες !

Μάλιστα, την ώρα που όλοι κάνουν λόγο σήμερα για μετάθεση της πρεμιέρας της εκπομπής πιθανότατα για τις 23 του μήνα, οι κύκλοι του καναλιού εξακολουθούν να κρατούν μικρό καλάθι, ακόμα και για την συγκεκριμένη μέρα πρεμιέρας, από την στιγμή που δεν έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως.

Και η είδηση δεν βρίσκεται εδώ… Δηλαδή, η είδηση δεν είναι ότι το “Πρωινό ΑΝΤ1” μπορεί να μην βγει τελικά καθόλου στον αέρα. Η είδηση είναι, ότι αν τελικά το “Πρωινό” πάρει έγκριση, δεν θα βγει στον αέρα το ψυχαγωγικό του κομμάτι, αλλά μόνο το ενημερωτικό του !!!

Ναι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι Αντεννικοί βλέποντας πως δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός, προσανατολίζονται τώρα, στο να βγάλουν στον αέρα μόνο το ενημερωτικό “Πρωινό ΑΝΤ1” με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογγάκο.

Βλέπετε, πιστεύουν πως από την στιγμή που από την Δευτέρα 9 Ιουλίου που δεν θα ξανά βγει στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης, θα καλυφθεί το πρόγραμμα με επαναλήψεις, δεν υπάρχει μετά κανένα νόημα από… το πουθενά να μας προκύψει μία ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει με την ενημέρωση, όπου οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και επιβάλλεται η κάλυψή τους.

Φυσικά, οι Αντεννικοί σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα μόνο το ενημερωτικό “Πρωινό ΑΝΤ1”, γιατί με αυτό τον τρόπο, κόβεται και στην μέση το κόστος της όλου εγχειρήματος, οπότε με έναν προυπολογισμό κουρεμένο κατά το ήμισυ, κάτι μπορεί να γίνει…

Συμπέρασμα; Ετσι όπως διαμορφώμονται οι τηλεοπτικές εξελίξεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πιθανότερο είναι να μην περάσει τελικά την πόρτα του ΑΝΤ1.

Μακάρι να γίνει το θαύμα και να διαψευστούμε….

Read More

And More