Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.06.2012 | 12:15
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Sila" - "Asi" : Εξελίξεις με θέα τον Βόσπορο !

Sila - Asi : Εξελίξεις με θέα τον Βόσπορο !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Sila :

Η Σιλά, σοκαρισμένη από την αυτοκτονία που διεπράχθη μπροστά της, είναι αποφασισμένη να ξεφύγει από την κατάσταση που ζει... Επικοινωνεί με τον Εμρέ, ο οποίος είναι ικανοποιημένος μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στους δημοσιογράφους. Ο Μποράν έχει κάθε λόγο να ανησυχεί καθώς οι δημοσιογράφοι τού στήνουν καρτέρι...

Asi :

Ο Ιχσάν στην αρχή δεν μπορεί να το πιστέψει. Όσο εξηγεί ο Οκές στον Ιχσάν τα γεγονότα από το παρελθόν, ο Ιχσάν τα συνδέει με περιστατικά που του έρχονται στη μνήμη και πείθεται για την αλήθεια. Όμως η αλήθεια, δεν βρίσκεται μόνο στα λόγια του Οκές. Η αντιπαράθεση της Σουχεϊλά με τον Ιχσάν οδηγεί στην αποκάλυψη ενός μεγαλύτερου μυστικού. Ο Ιχσάν καταρρέει όταν μαθαίνει την αλήθεια.

Μετά από τα γεγονότα αυτά, η ζωή του θα αλλάζει εντελώς. Η Άσι καταλαβαίνει πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Ντεμίρ έχει σχέση με την αντιπαράθεση της Σουχεϊλά και του Ιχσάν. Αλλά για την Άσι δεν θα είναι εύκολο να μάθει την αλήθεια. Για πόσο ακόμα ο Ντεμίρ θα κρύβει την αλήθεια για ότι συμβαίνει, από την Άσι; Όταν ο Ασλάν μαθαίνει την αλήθεια, θλίβεται για τα ψέματα που του έλεγαν τόσα χρόνια και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10