Σημαντικές ανακατατάξεις στον ΣΚΑΙ! Μάθε ποιό καίριο στέλεχος αλλάζει καθήκοντα…

Μεθυσμένοι από το έντονο αεράκι των αλλαγών, που φύσηξε όταν άνοιξε η πόρτα και επέστρεψε και πάλι στα γνώριμα λημέρια της η Εύα Κουτσαυτάκη, είναι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Και σε άλλους αυτή η μέθη έχει προκαλέσει γλυκιές… “παρενέργειες” και σε άλλους; Άστα να πάνε, απ ΄ότι μαθαίνω!

Η επιστροφή της ισχυρής κυρίας του Φαλήρου στα καθήκοντά της, σήμανε την έναρξη σημαντικών, σημαντικότατων αλλαγών στο κανάλι και ένα είναι σίγουρο και αδιαμφισβήτητο γεργονός. Πως ο λόγος της είναι… νόμος και ακολουθείται ή πρέπει να ακολουθείται από τους πάντες ευλαβικά.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτών των σημαντικών αλλαγών, σήμερα το μεσημέρι είδε το φως της δημοσιότητας ακόμα μία σοβαρή απόφαση. Μία σοβαρή απόφαση που αυτή τη φορά είχε να κάνει με μία κυρία. Με μία κυρία με όλη την έννοια της λέξεως.
Αυτή τη φορά η απόφαση αφορούσε στη Δώρα Γιαννακάκη. Η Δώρα Γιαννακάκη αφήνει την Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.
Η Δώρα Γιαννακάκη είναι ένα από τα πιο έμπειρα πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης. Είναι μία γυναίκα που έχει καταφέρει να στήσει, να στελεχώσει και να σηκώσει στα χέρια την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις μερικών από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.
Την γνώρισα περίπου πριν από είκοσι χρόνια, τότε που ήταν η ψυχή του Mega. Του κραταίου Mega, του ισχυρού Mega. Στην συνέχεια συνεργαστήκαμε όταν βρέθηκε στον Alpha, όπου και πάλι έδωσε όλο της το είναι, γι ΄αυτό κι έκανε την επικοινωνία του καναλιού να πετάει. Αμέσως μετά βρέθηκε στον ΣΚΑΙ, όπου και με το ίδιο ακριβώς πάθος, με το ίδιο μεράκι και φυσικά με τον ίδιο επαγγελματισμό, συνέχισε να κάνει την δουλειά της. Και ένα είναι σίγουρο. Η Δώρα ξέρει να κάνει καλά την δουλειά της. Ξέρει να βγάζει ασπροπρόσωπους όσους την εμπιστεύονται.
Ναι, η σχέση μας μετράει είκοσι και πλέον χρόνια και συνεχίζει και είμαι χαρούμενη γι ΄αυτό, γιατί είναι σχέση πραγματικής εκτίμησης, σεβασμού και αγάπης.
Δώρα καλή επιτυχία στο νέο σου στοίχημα.
Όσο για το ποιός ή ποιά θα αναλάβει την σκυτάλη στην διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΣΚΑΙ; Ιδωμεν…
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
“…Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ αναπτύσσει και ενδυναμώνει το πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και τοποθετεί τη Δώρα Γιαννακάκη στη θέση της Διευθύντριας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.
Από σήμερα δε θα ασκεί τα καθήκοντα της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ…”

Read More

And More