Σημαντικό: Αναβάλλονται οι πρώτες παραστάσεις του “Peter Pan”! Τι γίνεται με τις κρατήσεις;

Λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας δεν κατέστη δυνατή η παραλαβή των κοντέινερ με την παγοπίστα, τα σκηνικα, τα κοστούμια και όλο τον εξοπλισμό του αγγλικού συγκροτήματος, τα οποία παρέμειναν εγκλωβισμένα στο λιμάνι του Πειραιά για μέρες.
Για το λόγο αυτό δεν είναι η δυνατή η πραγματοποίηση των 6 πρώτων παραστάσεων Peter Pan On Ice από 9 μέχρι 12 Δεκεμβρίου. Οι παραστάσεις από 14 μέχρι 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά και για την εξυπηρέτηση του κοινού θα επαναληφθούν οι 6 παραστάσεις που δεν θα μπορέσουν να γίνουν σε νέες ημερομηνίες, συγκεκριμένα από τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την μετάθεση αυτών των παραστάσεων, καθώς δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν χωρίς την παραλαβή του τεράστιου εξοπλισμού του συγκροτήματος.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τις παραστάσεις 9 έως 12 Δεκεμβρίου μπορούν να επικοινωνήσουν με το 211-1010099 για περισσότερες πληροφορίες και αλλαγή ημερομηνίας σε όποια παράσταση επιθυμούν

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας σε ένα δύσκολο έργο που έχουμε να ενημερώσουμε χιλιάδες θεατές που περιμένουν με ανυπομονησία τον PETER PAN!
Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!
ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Read More

And More