Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.06.2012 | 11:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Σταματίνα - Ντόρα : Πρωινό όχι στου Τίφανις, αλλά στου ΑΝΤ1 ; Ολο το παρασκήνιο...

Σταματίνα - Ντόρα : Πρωινό όχι στου Τίφανις, αλλά στου ΑΝΤ1 ; Ολο το παρασκήνιο...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αυτό το πρωινό ποιος θα το πάρει ; Η ΄μάλλον για να ακριβολογώ ποια θα το πάρει ; Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα οι Αντεννικοί δεν είχαν αποφασίσει οριστικά για το αν θα έβγαζαν το "Πρωινό ΑΝΤ1" στον αέρα και κατά την διάρκεια των θερινών μηνών - η κρίση βλέπετε δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχέδια και νέες τηλεοπτικές προτάσεις - από την Δευτέρα ,όμως, η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική.

"Πρωινό ΑΝΤ1" θα έχουμε και το καλοκαίρι, μιας και η διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου, δεν θέλει να κατεβάσει τα... ρολά στην ενημέρωση, λόγω των καθημερινών σοβαρών πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων που συμβαίνουν στην χώρα μας.

Ετσι, εδώ και δύο μέρες πια, οι συζητήσεις και οι συσκέψεις στον ΑΝΤ1 παίρνουν και δίνουν, προκειμένου να αποφασιστεί το ποιοι θα βρεθούν στο τιμόνι αυτής της εκπομπής. Αποτέλεσμα; Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ντόρα Κουτροκόη, Ντόρα Κουτροκόη και Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν μπει σε μία τρελή κούρσα διεκδίκησης της παρουσίασης του "Πρωινού ΑΝΤ1".

Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι δύο κυρίες να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση της θερινής εκπομπής του ΑΝΤ1, μιας και η μία θα αναλάβει το κομμάτι της ψυχαγωγίας και η άλλη το κομμάτι της ενημέρωσης.

Βέβαια, στο σχήμα των δύο κυριών υπάρχει και ένας άνδρας. Ο άνδρας αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντίνο Σιωμόπουλο, για τον έτερο συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη εκτός από την Ντόρα Κουτροκόη, ο οποίος επίσης παίζει δυνατά για να αναλάβει κι αυτός (όπως σας το έχουμε ξανά γράψει άλλωστε ...) μία θέση στο τραπέζι της εκπομπής.

Και ενώ το ρεπορτάζ όσο πάει και φουντώνει και θέλει το κανάλι να προσανατολίζεται οριστικά είτε στον συνδυασμό των δύο κυριών, είτε στο να δώσει τα ηνία της παρουσίασης σε μία από τις δύο, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ούτε η Σταματίνα, ούτε η Ντόρα έχουν κληθεί από το κανάλι για να γίνει το τελικό deal και να πέσουν και οι υπογραφές.
 
Και για την ακρίβεια; Οχι μόνο δεν έχουν κληθεί, αλλά δεν τους έχει ανακοινωθεί κάτι έστω και ανεπισήμως και βρίσκονται - όπως καταλαβαίνετε - τα κορίτσια στην... αναμονή ! 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10