Σταματίνα Τσιμτσιλή – Κατερίνα Καινούργιου: Τι έδειξε η πρώτη τους αναμέτρηση στους πίνακες τηλεθέασης;

Κατερίνα Καινούργιου ή Σταματίνα Τσιμτσιλή; Σταματίνα ή Τσιμτσιλή ή Κατερίνα Καινούργιου; Τι… ψήφισαν χθες το πρωί οι τηλεθεατές;

Βλέπετε, χθες ήταν η μέρα εκείνη που το “Φτιάξε καφέ να στα πω” έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας, με την Κατερίνα Καινούργιου να επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και να προσπαθεί να διεκδικήσει το δικό της κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Την ίδια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε για ακόμα ένα πρωινό πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, προσπαθώντας να τους προσφέρει μία… “Happy Day”!

Εχει ,λοιπόν, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε για το αν ο κόσμος είπε το “ναι” σε μία εκπομπή-τηλεοπτική συνήθεια που βρίσκεται στον αέρα ήδη δύο σεζόν και πάτησε γκάζι και για τρίτη, ή αν θέλησε να κάνει ζάπινγκ, προκειμένου να χαζέψει και να έχει άποψη για το brand-new πρωινό μαγκαζίνο που έστησαν οι άνθρωποι του Epsilon γι ΄αυτό το χειμώνα.

Αναμφισβήτητα ο… παλιός είναι αλλιώς και έχει άλλο αέρα ,όμως, ως γνωστόν και ο νέος είναι ωραίος και έχει φόρα. Οπότε έχουμε και λέμε…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εννοείται πως κατάφερε να κρατήσει τα σκήπτρα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στον Alpha 11,3% ποσοστό τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, ανέβηκε κατά μέσο όρο στο 18,6%.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την δική της πλευρά έδωσε μία μεγάλη και σκληρή μάχη, καταφέρνοντας να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να σηκώσει στους ώμους της το βάρος του Epsilon, αγγίζοντας στο σύνολο το 10,0%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 κατάφερε να φτάσει μέχρι το 9,2%.

Αξίζει δε να σας πω, πως η Σταματίνα και η παρέα της από τις 10.00 το πρωί και μετά που έκαναν την παραδοσιακή πλέον σύνδεση με το ραδιόφωνο του Alpha και με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου, πραγματικά εκτοξεύθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ η Κατερίνα έδειξε πως αναπτύσει μεγαλύτερη φόρα από τις 9.00 μέχρι και τις 10.00 το πρωί, όπου σημειώθηκε και το πικ της εκπομπής, ξεπερνώντας το 11,0%.

Η Κατερίνα κατάφερε να κάνει ένα άκρως ενθαρρυντικό ξεκίνημα – παρά τον έντονο ανταγωνισμό – πράγμα που σημαίνει πως αν διορθωθούν άμεσσα τα όποια λάθη και βελτιωθεί και ο ρυθμός της εκπομπής, μπορεί να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα.

Γιατί ένα είναι σίγουρο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα…

Read More

And More