“Star Academy”: Η ώρα για την μεγάλη πρεμιέρα έφτασε!

Λάμψη, χρυσόσκονη, μουσική, ταλέντο, όνειρα… Φώτα, κάμερα, τρία, δύο, ένα, είμαστε αέρα! Απόψε στις 8.00 το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μουσικής ξεκινά… Απόψε στις 8.00 ακριβώς, επιτέλους ανοίγουν οι πόρτες του “Star Academy”!

Η ώρα για την μεγάλη πρεμιέρα του πιο φαντασμαγορικού σόου της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε. Το πολυαναμενόμενο Star Academy of Greece” έρχεται στους δέκτες μας και υπόσχεται να μας χαρίσει πολλές συναρπαστικές τηλεοπτικές βραδιές.

Το βλέμμα όλων απόψε είναι στραμμένο στο Epsilon, μιας και απόψε θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους 16 νέους και νέες που κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τις τελικές auditions και πήραν το εισιτήριο για την Μουσική Ακαδημία του “Star Academy of Greece”, ευελπιστώντας ότι μετά από 4 μήνες εντατικών μαθημάτων θα καταφέρει ένας ή μία από αυτούς να είναι ο νικητής του μουσικού σόου της χρονιάς.
Αν και δεν υπάρχει κανείς που να μην το γνωρίζει στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα δούμε τους: Αννα Βίσση, Νίκο Καρβέλλα και Πέτρο Κωστόπουλο, με το τέταρτο πρόσωπο της παρέας να είναι πρόσωπο έκπληξη!

Επτασφράγιστο μυστικό είναι ,όμως, και το ποιός ή ποιά θα κρατήσει τα ηνία της παρουσίασης, μιας και μέχρι αυτή την στιγμή το κανάλι έχει αποφασίσει να κρατήσει καλά κρυμμένα τα χαρτιά του και να μας αφήσει όλους στην… αναμονή μέχρι το ρολόι να δείξει απόψε 8.00, όπου και θα αποκαλυφθεί… ο ή… η οικοδεσπότης του “Star Academy”!

Read More

And More