“Star Academy”: Η παίκτρια με την συγκλονιστκή φωνή που αποχώρησε, στέλνει μήνυμα στην ‘Αννα Βίσση!

Παμπίνα Κοντέα… Αυτό το ξανθό, μικροκαμωμένο κορίτσι, αυτό το κορίτσι που έμοιαζε την Παρασκευή το βράδυ πάνω στην σκηνή του “Star Academy” σαν… αερικό, κατάφερε με την ερμηνεία της να συγκλονίσει τους πάντες!

Αυτό το “γυάλινο” κορίτσι, ερμήνευσε “Το Πάτωμα” της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη και με την τεράστια φωνή της, κατάφερε να μας ανατριχιάσει… Με την ερμηνεία της δε συγκλονίστηκε μέχρι και η Άννα Βίσση!

Η Άννα η οποία φυσικά και έσπευσε να την αποθεώσει… Έτσι, όλοι περιμέναμε πως και πως να δούμε την Παμπίνα να μπαίνει στην “Ακαδημία” και να εξελίσσεται. Δυστυχώς ,όμως, η Παμπίνα αποφάσισε να μην ξεκινήσει καν αυτό το ταξίδι… Αποφάσισε να αποχωρήσει…

Έτσι, πριν από λίγες ώρες – και αφού δεν παρέμεινε στο παιχνίδι του Epsilon – ανέβασε ένα μήνυμα στα social media, μέσα από το οποίο εννοείται πως θέλησε να εκφράσει την αγάπη της προς την ‘Αννα Βίσση! Τι ακριβώς έγραψε;

“…Νοιώθω τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε μια τραγουδίστρια που πάντα αγαπούσα και θαύμαζα από μικρό παιδί..Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.Η μεγαλοσύνη και η γενναιοδωρία με την οποία μίλησε για μένα με άφησαν άφωνη…Σας ευχαριστώ κυρία Βίσση που αναπτερώσατε τις ελπίδες μου και με κάνατε να νοιώσω τόσο όμορφα….”

Read More

And More