Στο Mega ο Χάρης Ρώμας !

Θα την ξέρετε την παροιμία που λέει… “από Μάρτη καλοκαίρι και απο Αύγουστο χειμώνα” ! Ε, αυτό ακριβώς ισχύει και στην ελληνική τηλεόραση, η οποία από τον Μάρτη και μετά, αρχίζει κάθε χρόνο – πόσο μάλλον φέτος που λόγω κρίσης γίνονται τα πάντα με… συνοπτικές διαδικασίες και πιο εσπευσμένα – να στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στην σεζόν που ξεκινά από Σεπτέμβρη.

Και μιας και το έφερε η συζήτηση, απ ΄ότι όλα δείχνουν η φετινή χρονιά δεν θα ρίξει παραδοσιακά αυλαία περί τα τέλη Ιουνίου, αλλά λόγω… εκπτώσεων, πολύ πιο νωρίς, περί τα τέλη Μαίου ! Ετσι, λοιπόν, σιγά – σιγά οι πρώτες επαφές και οι πρώτες… αναγνωριστικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει να γίνονται σε όλα τα κανάλια με ανθρώπους της τηλεόρασης, σεναριογράφους, σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτών των… αναγνωριστικών, χαλαρών τηλεοπτικών συζητήσεων ο Χάρης Ρώμας πέρασε χθες την πόρτα του Mega. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “TLIFE” ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού, τον γενικό διευθυντή προγράμματος Πέτρο Μπούτο, με τον οποίο και έκανε μία μεγάλη φιλική κουβέντα περί… τηλεοράσεως βεβαίως – βεβαίως, αλλά όχι μόνο !

Λέτε να… σιγο-ψήνεται τίποτα ;

Read More

And More