“Στο δρόμο”: Απολαυστικά “κλικ” από τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Alpha!

60 μέρες σ’ ένα βαν! Γειτονιά τους, όλη η Ελλάδα! Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βγαίνουν «Στο δρόμο».

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 21:50, βάζουν μπροστά την «Κονσέρβα», το βαν πουανακατασκεύασαν για να γίνει το νέο τους σπίτι, και ξεκινούν να εκπληρώνουν τις πιοτρελές επιθυμίες!

Η πορεία της «Κονσέρβας» δεν είναι καθορισμένη. Τη διαδρομή, τη χαράζει κάθε φορά η επιθυμία των Γιώργηδων αλλά και των ανθρώπων που γνωρίζουν ή συναντούν στο δρόμο τους. Αγωνία, συγκίνηση, ενθουσιασμός, απογοήτευση, γέλιο αλλά και η χαρά της εμπειρίας.

Οι επιθυμίες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων και καταστάσεων.Ποιος από τους τρεις θα βουτήξει στα παγωμένα νερά του ποταμού Ενιπέα, μέσαστο καταχείμωνο; Εργένηδες και οι δύο. Αποφασίζουν να ζήσουν το μυστήριο του γάμου με το δικότους τρελό τρόπο. Βάζουν τα καλά τους και προσπαθούν να εισβάλλουν ακάλεστοι σε γάμο στην Καβάλα. Θα τα καταφέρουν;

Πώς γίνεσαι δωρητής οργάνων, αναρωτιέται ο Γιώργος Μαυρίδης. Την απάντηση δίνει ο Βασίλης Κορώνας που μοιράζεται μαζί τους, τη δική του εμπειρία ζωής πριν και μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς. Οι Γιώργηδες του το ανταποδίδουν κάνοντας πραγματικότητα την πιο τρελή του επιθυμία!

Στο δρόμο: Κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα…


Read More

And More