Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.12.2011 | 18:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Στον... αέρα η πρωινή ζώνη της ΝΕΤ !

Στον... αέρα η πρωινή ζώνη της ΝΕΤ !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Κρίσιμα, ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα πράγματα για τους συντελεστές των δύο καθημερινών, δημοσιογραφικών εκπομπών της ΝΕΤ , "Πρωινή Ενημέρωση" και "Συμβαίνει Τώρα", μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν ; Ο τηλεοπτικός χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα !

Βλέπετε, μετά το "Εχει Γούστο" και το "Μένουμε Ελλάδα", στις 10 Δεκεμβρίου λήγουν και οι συμβάσεις που είχαν υπογράψει με την κρατική τηλεόραση, τόσο ο Κώστας Αρβανίτης, όσο και η Μαρία Σαράφγλου και κανείς δεν ξέρει για την ώρα, για το αν αυτές οι συμβάσεις ανανεωθούν ξανά.

Μάλιστα, για να ακριβολογούμε, όλο και πυκνώνουν οι πληρφορίες που λένε πως δεν υπάρχει περίπτωση οι ΕΡΤικοί να προχωρήσουν στην ανανέωση των δύο συγκεκριμένων συμβολαίων, γεγονός το οποίο φυσικά και θα οδηγήσει στην διάλυση της καθημερινής, δημοσιογραφικής ζώνης της ΝΕΤ.

Αν τα δύο αυτά συμβόλαια δεν ανανεωθούν, στην θέση τους δεν πρόκειται να δούμε κάποιες νέες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά επαναλήψεις, οι οποίες θα ξεκινούν στις 6.00 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 12.00 το μεσημέρι ! Μάλιστα, εκτός από τους παρουσιαστές, στον αέρα βρίσκονται και όλοι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι εργάζονταν για τα συγκεκριμένα τηλεοπτικά προιόντα, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στις 17 Γενάρη και κανείς επίσης δεν ξέρει για το αν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι αξιοποιηθούν σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πόστο ή αν θα πάνε... σπίτι τους !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 10:06

Top 10