Στον έβδομο ουρανό η Φαίη! Η…τρελή χαρά της και οι βόλτες της στα Βόρεια Προάστια.

Στον… έβδομο τηλεοπτικό ουρανό πετά η Φαίη Σκορδά και καλεί κάνει! Ή μάλλον για να το θέσουμε διαφορετικά το θέμα, δεν έχει κανέναν λόγο για να μην πετά στον έβδομο ουρανό!

Όπως σου το έχω ξανά πει λατρεμένη, η φετινή χρονιά είναι η χρονιά της, τελεία. Αυτό είναι κάτι που δεν χωρά αμφισβήτηση. Ακόμα κι αν σε κάποιον δεν αρέσει η Φαίη ή δεν τον πείθει ρε παιδί μου, δεν μπορεί να αρνηθεί πως αυτή η σεζόν, η σεζόν 2016-2017, ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος για΄κείνη.

Φυσικά τόση ώρα αναφέρομαι στα επαγγελματικά της, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην γίνει καμία παρεξήγηση σε σχέση με τα προσωπικά της και με το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί όσο προχωρά η σεζόν, τόσο αποδεικνύεται πως μετά τον… τυφώνα “Survivor”, έχουμε και τον… τυφώνα”Φαίη”! Η Φαίη όχι μόνο δεν καταποντίστηκε στην μετά Λιάγκα εποχή στο “Πρωινό”, αλλά πάτησε γκάζι και πραγματικά εκτοξεύθηκε στους πίνακες τηλεθέασης.

Για του λόγου το αληθές, χθες το “Πρωινό” της βρέθηκε κάποια στιγμή να αγγίζει το απίστευτο κι όμως τηλεοπτικό ποσοστό του 50,0%, αφήνοντας άφωνους σήμερα πουρνό-πουρνό τους Αντεννικούς.

Ποσοστό το οποίο θύμισε σε όλους μας άλλες εποχές… Τις τηλεοπτικές εποχές εκείνες που η… Απόλυτη Ελένη ήταν η “βασίλισσα της πρωινής ζώνης” με επιδόσεις που “έκοβαν την ανάσα”!

Κατά τα άλλα; Αυτή την εποχή η Φαίη το πρωί απολαμβάνει την επιτυχία και τα απογεύματά της τα περνά κάνοντας βόλτες στα Βόρεια Προάστια, όπου και αναζητά το νέο της σπίτι.

Ως γνωστόν φεύγει από την Γλυφάδα και από το σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και θέλει να βρει ένα νέο, αγαπησιάρικο, ρομαντικό σπιτάκι στα Βόρεια Προάστια, είτε στη Κηφισιά, είτε στην Ερυθραία, είτε στο Ψυχικό, προκειμένου να είναι και πιο κοντά στην δουλειά της, αλλά και πιο κοντά σε δικούς της αγαπημένους ανθρώπους που μένουν Βόρεια!

Read More

And More