Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.02.2011 | 11:15
Νάνσυ Νικολαΐδου

Στρατής Λιαρέλλης : Γιώργος και Μαρία, μένουν ΑΝΤ1 !

Στρατής Λιαρέλλης : Γιώργος και Μαρία, μένουν ΑΝΤ1 !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μετά τον απίστευτο ντόρο που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες γύρω απο τον Γιώργο Παπαδάκη και τις σχέσεις του με τον ΑΝΤ1 και το κατά πόσο θα παραμείνει στο πόστο του, του χρόνου που θα λήξει το συμβόλαιό του με το κανάλι, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει λιγάκι τα πράγματα...

Μία συνέντευξη στην οποία φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Μαρία Χούκλη (για την οποία επίσης κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα σχόλια για το αν μένει ή αν φεύγει...) ,αλλά και στις χαμηλές πτήσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, στους πίνακες τηλεθέασης...

Για το δελτίο και την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης είπε :

"Σε σχέση με αυτά τα οποία σκεφτόμουν ένα χρόνο ακριβώς προτού αναλάβω και σε σχέση με το νέο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβριο, θα σας πω ότι σε μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει αυτό το οποίο θέλαμε. Είχε συμφωνηθεί με τη διοίκηση του σταθμού ότι θα κάνουμε στροφή σε ειδησεογραφικό δελτίο. Θεωρώ ότι το περιεχόμενό μας είναι αξιοπρεπές ενώ σε ό,τι αφορά την ιεράρχηση της ειδησεογραφίας και την αποφυγή μονοθεματικού δελτίου θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου".

Για τον Γιώργο Παπαδάκη είπε :

"Υπήρξε μια σεναριολογία, μια φημολογία απόψεων οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρξε θέμα για τον Παπαδάκη. Πρώτον,δεν έπρεπε και δεν χρειαζόταν να γίνει συζήτηση ως τώρα διότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Δεύτερον, έχει ιστορική σχέση με τον ΑΝΤ1 και το κανάλι με εκείνον. Είναι σταθερή αξία,κεφάλαιο για το κανάλι. Στις μέρες μας κανείς δεν εκποιεί τις αξίες του. Επίσης πετάγονταν στα σκουπίδια οι επίσημες θέσεις του ΑΝΤ1 που ανέφεραν πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.Ετσι δημιουργήθηκε το μπαμ σε θέμα που δεν υπήρχε"

Οσο για το αν θα δούμε σε κάποιο άλλο πόστο τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ;

"Η ένταση και η φόρτιση όλου αυτού του θορύβου μάς έχει αποπροσανατολίσει τόσο που, πιστέψτε με,δεν έχουμε κάνει κουβέντα με τον Παπαδάκη διότι κάθε μέρα είχαμε να διαχειριστούμε το είπα- είπες. Αν ο Γιώργος θέλει να κάνει κάτι άλλο ή το κανάλι θέλει να κάνει κάτι άλλο ή θέλουν ή δεν θέλουν να συνεχίσουν θα το συζητήσουμε".

Για την Μαρία Χούκλη είπε :

"Προφανώς. Θέλω να σας πω ότι η Μαρία Χούκλη για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πρόκειται για άριστο επαγγελματία, καλό χαρακτήρα και συνάδελφο που εντάχθηκε στην ομάδα και η ομάδα με τη σειρά της δημιούργησε τους ρυθμούς της. Δεν περίμενα ότι θα πάμε τόσο καλά".
 ΠΗΓΗ : ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10