“Street Food”: Η ολοκαίνουργια εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη είναι γεγονός!

Ε, ναι ,λοιπόν, η ολοκαίνουργια εκπομπή μαγειρικής του Βασίλη Καλλίδη είναι γεγονός! Και το όνομα αυτής “Street Food”, μιας και όπως ,ήδη, σου έχω γράψει λατρεμένη, οι γνωστός chef δεν θα κλειστεί σε ένα πλατό. Αποκτά την δική του καντίνα και μαζί με αυτή θα περιπλανηθεί σε όλη την Αθήνα. Ο στόχος του; Ένας…

Ο στόχος του ένας και μοναδικός… Να μας μαρτυρήσει όλα τα μυστικά του καλού… street food, εκτοξεύοντας την μαγεία της γεύσης σε ένα άλλο επίπεδο!

Η εκπομπή του έρχεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από αυτό το Σάββατο και θα παίζει κάθε Σάββατο απόγευμα στις 7.00. Μάλιστα, ποδαρικό του κάνει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μαζί του στην καντίνα θα βρεθεί η Κατερίνα Ζαρίφη, μιας και από το πλευρό του Βασίλη θα δούμε να περνούν κατά την διάρκεια του χειμώνα πολλά αγαπημένα του και αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο Βασίλης Καλλίδης δε λέει να κάτσει σε ησυχία! Από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 19.00, έρχεται στον ΑΝΤ1, με το Street Food! Με την πιο funky παρέα στο πλευρό του, μετατρέπει μία καντίνα – απ’ αυτές που όλοι έχουμε τιμήσει – σε έναν κινούμενο σταθμό απόλαυσης και μαγειρεύει street food σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη.

Κάθε επεισόδιο και μία θεματική, κάθε επεισόδιο και μία νέα περιπέτεια! Το πρώτο επεισόδιο, Σάββατο 18 Νοεμβρίου, με τίτλο “Spice it Up”, είναι για όσους το προτιμούν «καυτό». Ο Βασίλης Καλλίδης ξεκινάει με την καντίνα του, βάζοντας φωτιά στα φρένα αλλά καιστους ουρανίσκους μας.

Μαζί του ως guest, η Κατερίνα Ζαρίφη, θα συνοδεύσει τον Βασίλη Καλλίδη όπως πάντα με την έντονη προσωπικότητα και το ξεχωριστό της χιούμορ. Ανατρεπτική διάθεση, πολύ street food και μία μυστηριώδης…Σουζάνα που ανεβάζει το θερμόμετρο στο κόκκινο.

Street Food με τον Βασίλη Καλλίδη: Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 19.00 στονΑΝΤ1!..”

Read More

And More