“Survivor”: Για χάρη του βγήκαν οι… “σκελετοί από την ντουλάπα”!

Με ξένα… κόλλυβα λιβανίζουμε όλες αυτέςτις ημέρες στα κανάλια! Θα μου πεις είναι απαραίτητα κακό αυτό; Δεν λέω ένας παπάς να διαβάσει όλους τους εγχώριους ανθυποσταρ χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις ,όμως, όχι κι έτσι!

Ο τυφώνας “Survivor” έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και από την στιγμή που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του, έχουμε πρόβλημα.

Όλα τα κανάλια έχουν πάθει απόλυτο πανικό με τις επιδόσεις του αγριάλιτι του ΣΚΑΙ στους πίνακες τηλεθέασης και στην προσπάθειά τους να τσιμπήσουν κι αυτά κανένα νουμεράκι, έχουν ανοίξει την… ντουλάπα και έχουν βγάλει έξω όλους τους τηλεοπτικούς στελετούς!

Τους τηλεοπτικούς σκελετούς που στοιχειώνουν την ελληνική τηλεόραση από την εποχή που τα παντός τύπου ριάλιτι είχαν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση και η δυσοσμία ήταν αφόρητη, μέχρι και σήμερα. Μία εποχή που όλοι θέλαμε να ξεχάσουμε… Την εποχή του “Big Brother”, του “Bar”, του “Survivor”, του “Wall”, του “Fame Story” και τόσων άλλων… Την

εποχή που φτάσαμε στο σημείο να γιορτάζουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δοξάζοντας τηλεοπτικούς Μεσσίες του… τίποτα!

Αίφνης ,λοιπόν, όλοι αυτοί οι πρωταγωνιστές των ριάλιτι που από μόνοι τους θέλησαν να βάλουν τους εαυτούς στην διαδικασία της υπερέκθεσης και είπαν το «ναι» στον αυτοεξευτελισμό, μετατρέποντας τις ζωές τους σε… τηλεοπτικό τσίρκο, έχουν βγει και καταγγέλουν τις δύσκολες συνθήκες του εγκλεισμού, τις δύσκολες συνθήκες της τηλεοπτικής πείνας, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν αμέσως μετά, για να φτάσουμε σε ποιο ακριβώς συμπέρασμα, δεν έχω καταλάβει.

Από την άλλη μεριά όλες οι εκπομπές παρέχουν άπλετο τηλεοπτικό χρόνο για να μας πουν για τα ριάλιτι τι ακριβώς; Ότι δεν κάνουν καλό στην… υγεία; Οτι δεν είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση; Ότι αποτελούν τον ύμνο του τηλεοπτικού κανιβαλισμού;

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ταυτόχρονα δεν σταματούν στιγμή να παίζουν σε αναπαραγωγή αποσπάσματα από το “Survivor” του ΣΚΑΙ, γεμίζοντας έτσι αβασάνιστα το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα, εκμεταλλευόμενοι ουσιαστικά ένα τηλεοπτικό προιόν που δεν τους ανήκει!

Γι ΄αυτό σας λέω και το… μυαλό μου είναι θολό, ποπο, ποπο, ποπο! Αθάνατε ποιητή Φανφάρα!

Read More

And More