“Survivor”: Κι ,όμως, είναι ήδη γνωστό το ποιος αποχωρεί αύριο βράδυ!

Απόλυτος πανικός έχει πιάσει τους υπευθύνους του ΣΚΑΙ ,- και δεν έχουν άδικο φυσικά -, με τις διαρροές που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τις εξελίξεις στο “Survivor”.Βλέπεις, η φρενίτιδα που επικρατεί σε σχέση με το… αγριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Και εννοείται πως τους έχει πιάσει πανικός, από την στιγμή που το να μαρτυρά κανείς το τι μέλλει γενέσθαι κάθε βράδυ στους δέκτες μας, χαλάει το… σασπένς και την όποια αγωνία μπορεί να υπάρχει από τους φανατικούς του εν ΄λόγω προγράμματος, τους οποίους και… λίγους σε καμία περίπτωση δεν λες.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα, βαλίτσες στον ‘Αγιο Δομίνικο θα φτιάξει ο… Ορέστης Τσανγκ, παρά το γεγονός ότι είναι ένας δυνατός παίκτης.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι ως γνωστόν τέσσερις από την ομάδα των “Μαχητών”: Ο Ορέστης Τσανγκ, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Πάνος Αργιανίδης και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου!
Αύριο ,λοιπόν, αναμένεται να δούμε την αποχώρηση του συγκεκριμένου παίκτη, σύμφωνα πάντα φυσικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα στα social media…

Read More

And More