Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.06.2012 | 17:10
Νάνσυ Νικολαΐδου

Συμβαίνει Τώρα : Οριστικά ο Εκτορας Μποτρίνι ξανά χτυπά στον Alpha !

Συμβαίνει Τώρα : Οριστικά ο Εκτορας Μποτρίνι ξανά χτυπά στον Alpha !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο επιμένων τελικά νικά ! Ναι, αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά και στην περίπτωση Alpha - Εκτορα Μποτρίνι ! Βλέπετε, η διοίκηση του καναλιού είχε προσεγγίσει τον γνωστό chef κάπου εκεί λίγο πριν το Πάσχα και του είχε κάνει πρόταση - πρόσκληση για να ενώσουν και πάλι τις τηλε-δυνάμεις τους και ο Εκτορας αντιστεκόταν αρχικά σθεναρά. 

Λέγε, λέγε, λέγε ,όμως, στην πορεία τα πράγματα και τα τηλε-δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "TLIFE" οι επαφές και οι συζητήσεις του καναλιού με τον αγαπημένο μάγειρα συνεχίστηκαν και εντέλει ; Καρποφόρησαν !

Ναι, ο Εκτορας το είπε το μεγάλο "ναι" και έτσι από Οκτώβρη μαζί με τον σκούφο του και τις κουτάλες του, επιστρέφει στο πρόγραμμα του Alpha.

Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Εκτορας Μποτρίνι συμφώνησε με τους διοικητικούς της Κάντζας,  να προχωρήσουν στα γυρίσματα του νέου κύκλου εκπομπών , "Εφιάλτης στην κουζίνα" ! Βλέπετε, πρόκειται για ένα εντελώς φθηνό real-life πρόγραμμα, το οποίο από την μία μεριά δεν τους κοστίζει τίποτα ή μάλλον σχεδόν τίποτα και από την άλλη; Φέρνει λεφτά στα ταμεία του καναλιού, συνδυασμός ονειρικός σε περιόδους κρίσης !

Τέλος, την παραγωγή δε των εκπομπών θα αναλάβει η Plus Productions !

Τι; Είπατε κάτι περί ποιότητας; Η ποιότητα δεν απασχολούσε ποτέ τα κανάλια, πόσο μάλλον τώρα που ο... σώζον τηλεοπτικόν εαυτόν, σωθήτω !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 15:14

Top 10