Συμβαίνει τώρα: Γυρίζεται το τρέιλερ του “Your Face”! Αποκλειστικά “κλικ”…

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται αυτές τις ημέρες η προετοιμασία του “Your Face Sounds Familiar”. Βλέπεις, λατρεμένη ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα…

Όλοι στον ΑΝΤ1 ,λοιπόν, βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου μέχρι την Κυριακή 23 του μήνα που θ΄ ανοίξει η αυλαία, να είναι όλα φροντισμένα στην εντέλεια, μιας και ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που ξέρει καλά από σόου!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες σήμερα γυρίζεται το τρέιλερ του σόου, γι ΄αυτό και όλοι οι συντελεστές του έχουν…πάρει τα βουνά κυριολεκτικά.

Από τα ξημερώματα τόσο η Μαρία Μπεκατώρου, όσο και όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής, έχουν βαλθεί να θυμηθούν τι πάει να πει… φύση, βουνό και καθαρός αέρας!

Οχι, δεν αστειεύομαι… Το ραντεβού για να γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ που θα ξεινήσει να προβάλλεται στους δέκτες μας την ερχόμενη εβδομάδα. κλείστηκε με φόντο την… Πάρνηθα, μιας και όλα τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα σήμερα στην Βαρυμπόμπη.

Το πρώτο “πάμε” του σκηνοθέτη ακούστηκε στις 5.00 το πρωί και παρά το άγριο ξύπνημα, ήταν όλοι εκεί συνεπείς και σε πλήρη ετοιμότητα. Το ολοκαίνουργιο τρέιλερ του “Face” έχει έντονο κινηματογραφικό άρωμα και πολλά στοιχεία εποχής.

Το γύρισμα ,λοιπόν, ξεκίνησε στις 5.00 και μέχρι αυτή την στιγμή που σου γράφω αυτές τις γραμμές (1.130 μ.μ.) συνεχίζεται ακόμα! Παρά τις πολλές ώρες, το… χάραμα και την κούραση που μοιραία έχει επέλθει, κανείς δεν έχει χάσει το κέφι του και το χιούμορ του. Μάλιστα, πολλές φορές τα γέλια, ανάγκασαν τον σκηνοθέτη να σταματήσει την λήψη…

Περισσότερα στον αερα του ΑΝΤ1 γιατί θα με… σκοτώσουν!!!

Read More

And More