Συμβαίνει τώρα: Η Τζένη Μπαλατσινού παρελθόν για τον ΑΝΤ1!

Ούτε μήνα δεν πρόλαβε να συμπληρώσει στον αέρα του ΑΝΤ1 η Τζένη Μπαλατσινού! Μόλις δύο εβδομάδες μετά την προβολή του “Jenny-Jenny”, η εκπομπή αποτελεί παρελθόν για το κανάλι.

Βλέπετε, κάτι οι απογοητευτικές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της εκπομπής που έριχναν μαζί με το μεσημεριανό “Σου-Κου” τον ημερίσιο μέσο όρο του καναλιού, κάτι λέει μία σειρά από σημαντικές διαφορές που είχε η Τζένη με την εταιρία παραγωγής, οδήγησαν σε αυτό το άδοξο φινάλε της εκπομπής.

Ετσι, και το “Jenny-Jenny”, αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού δεν ανήκουν πια στη… μεγαλόκαρδη οικογένεια του ΑΝΤ1, η οποία μας έχει αποδείξει, πως όταν υπάρχουν σε αυτή προγράμματα που ρίχνουν την τηλεθέασή τους στα… Τάρταρα με συνοπτικές διαδικασίες τα στέλνουν… “σπίτι τους”! Ακόμα κι όταν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται γενναία χορηγικά πακέτα.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι – που σαφέστατα δεν μας αρέσει ο κόσμος να χάνει την δουλειά του – τα κανάλια είναι πάνω απ ΄όλα “μαγαζιά” και αν είναι και “μαγαζιά γωνία” όπως ο ΑΝΤ1, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για “δεύτερες ευκαιρίες”…

Read More

And More