Θα… λιώσεις με αυτή την φωτογραφία της Ντορέττας με τον γιο της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αυτό που λέμε “παραδοσιακή, ελληνίδα μάνα”! Ζει και αναπνέει για τα αγόρια της! Τα αγόρια της είναι όλος της ο κόσμος… Λιώνει γι ΄αυτούς, πως το λένε; Κι όσες λατρεμένες έχετε αγόρια, αυτό τον έρωτα μάνας – γιου τον ξέρετε καλά! ‘Εχω κι εγώ αγόρια και η αλήθεια είναι πως… παραλύω μαζί τους.

Αυτό τον έρωτα για τα αγόρια της ,λοιπόν, αποφάσισε να μας εκφράσει μέσα από τα social-media η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον έναν από τους δύο της γιους. Μία φωτογραφία την οποία αν δεις θα λιώσεις… Θα λιώσεις γιατί αποτυπώνει αυτή την απέραντη αγάπη… Ιδού…

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως η Ντορέττα ανάμεσα σε διακοπές και στιγμές ξενοιασιάς βρίσκεται διαρκώς σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, προκειμένου να αποφασιστεί το τι ακριβώς θα την δούμε να κάνει από Οκτώβρη στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα πάντως με το επικρατέστερο σενάριο, τελικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση ενός ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού μόδας, το οποίο έχει τον τίτλο “My Style Rock’s”!

Όσο για όλα όσα ακούγονταν σχετικά με την παρουσία της Ντορέττας στη καθημερινή, πρωινή ζώνη του καναλιού με νέα, ψυχαγωγική εκπομπή, είναι σχέδια που για την ώρα μένουν στα χαρτιά!

Read More

And More