Θοδωρής Μαραντίνης: Δύσκολα τα πράγματα για εκείνον στο X Factor!

Η αυλαία του Chair Challenge πέφτει την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 21.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τα γκρουπ και την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτήτη φάση για τον frontman των Onirama, όπως έγραψε και ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook.

Με την προβολή του τέταρτου επεισοδίου της πιο ανατρεπτικής διαδικασίας του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor” ολοκληρώνεται η διαδικασία που οδηγεί τους 16 τυχερούς στα Live.

Η ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη που απαρτίζεται από δέκα γκρουπ θα διαγωνιστούν και θα δώσουν «μάχη» για να κατακτήσουν μια από τις τέσσερις πολυπόθητες καρέκλες του chair challenge. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, θα δώσει τα «φώτα» του στον Θοδωρή Μαραντίνη για να κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Πρώτο στη σκηνή θ’ ανεβεί το συγκρότημα «TRIO» με τον Γιώργο Θεοφάνους να λέει στον Θοδωρή Μαραντίνη: «μη διανοηθείς και δεν τους δώσει μια καρέκλα». Το θέμα όμως είναι τι θα αποφασίσει ο μέντοράς τους.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι «MAGMA» με την Πέγκυ Ζήνα να δηλώνει στα μέλη του γκρουπ: «είστε τρεις εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και θα δούμε θαύματα από εσάς». Θα έχει την ίδια γνώμη και ο Θοδωρής Μαραντίνης;

Σειρά θα έχουν οι “STEREO SOUL”. Όταν θα τελειώσουν την ερμηνεία του τραγουδιού τους η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα σηκωθούν όρθιοι και θα τους χειροκροτήσουν.

Τέταρτο γκρουπ που θ’ ανέβει στη σκηνή του show είναι οι «2 ΖΩΕΣ». Ο Θοδωρής Μαραντίνης θα προβληματιστεί έντονα. Άραγε θα τους δώσει μία καρέκλα;

Οι “NUEVO” θα πάρουν στη συνέχεια το μικρόφωνο. «Στις προηγούμενες auditions τα είχατε πάει καλύτερα», θα τους πει η Πέγκυ Ζήνα.

Οι “GAZOZA” θα είναι οι επόμενοι διαγωνιζόμενοι. Ο Γιώργος Θεοφάνους υποστηρίζει: «Νομίζω ότι πρέπει ν’ αλλάξετε το όνομά σας σε σαμπάνια…», ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης θα ζητήσει την πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Λεβέντη, για το αν θα πρέπει να τους δώσει μια καρέκλα.

Έβδομο στη σειρά το γκρουπ “ON AIR” που θ’ ανέβει στη σκηνή του “The X Factor” και θα προβληματίσει έντονα τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Και η μάχη συνεχίζεται. Σειρά θα έχουν οι “8 NOTES” . «Είναι ένα συγκρότημα που ρέει… νιώθεις μια σιγουριά» θα πει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ η Τάμτα θα συμπληρώσει: «Εντυπωσιάστηκα».

Το συγκρότημα «Ν.Μ.Α» θα είναι ένατο στη σειρά. «Είστε η έκπληξη της βραδιάς, δεν επιτρέπεται το “X Factor” να γίνει χωρίς εσάς», θα τους πει η Τάμτα. Θα έχει την ίδια γνώμη και ο Θοδωρής Μαραντίνης;

Και η δεκάδα θα κλείσει με το συγκρότημα «Αυτή & Αυτοί». «Το μόνο που μπορώ να σας πω σοβαρά είναι περαστικά», θα δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους για να προσθέσει η Πέγκυ Ζήνα: «Είστε τρελοί όλοι». Το ερώτημα όμως είναι τι θα πει ο Θοδωρής Μαραντίνης κι αν θα πει το ναι ποιο γκρουπ θα σηκώσει από τις καρέκλες, αφού μόνο εκείνος έχει τον τελικό λόγο για το ποια θα περιλαμβάνονται στην τετράδα που θα τον ακολουθήσουν στα live.

Μέχρι και την ερμηνεία του τελευταίου γκρουπ οι ανατροπές δε λείπουν. Ο Θοδωρής Μαραντίνης θα αναγκαστεί αρκετές φορές να πάρει το ρίσκο του για κάποιους διαγωνιζόμενους και να τους δώσει την καρέκλα.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, να τους εμψυχώνει και να τους… παρηγορεί.

Read More

And More