Θρίλερ με το μεσημεριανό “Σου-Κου”! Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση που έχει να κάνει με το τηλεοπτικό μέλλον του μεσημεριανού “Σου-Κου”!

Ως γνωστόν η τηλεοπτική πορεία της εκπομπής εδώ και τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στους Αντεννικούς, αφού είναι αδύνατον να τα καταφέρει και να προσπεράσει στο σύνολο της τηλεθέασης, την… βάση της Nielsen, δηλαδή, το 10,0%!

Το “Σου-Κου” της Μαρίας Μπεκατώρου φαίνεται να παλεύει με τα τηλεοπτικά κύματα των μονοψήφιων, διατρέχοντας τον κίνδυνο να βουλιάξει στους πίνακες τηλεθέασης σαν ένας ακόμη τηλεοπτικός Τιτανικός.

Και μπορεί πολλοί να έσπευσαν να προδικάσουν το πρόωρο τέλος της συγκεκριμένης εκπομπής, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τουλάχιστον για την ώρα…

Γιατί αν και το… παγόβουνο έχει ξεπροβάλει για τα καλά, γεγονός που έχει προβληματίσει τα μάλλα τους Αντεννικούς, εκείνοι σε πρώτη φάση θέλουν να στηρίξουν και το “Σου-Κου” και την Μαρία Μπεκατώρου.

Ετσι, τώρα που το “Jenny-Jenny” αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου, οι ιθύνοντες του καναλιού – σύμφωνα πάντα με πολύ καλά διασταυρωμένες πηγές – έχουν ρίξει και πάλι στο τραπέζι την ιδέα το μεσημεριανό “Σου-Κου” της Μαρίας, να ξανά γίνει πρωινό.

Με άλλα λόγια μελετούν σοβαρά την σκέψη το “Σου-Κου” να βγαίνει στον αέρα και πάλι πρωί, προκειμένου να γλιτώσει την… μετωπική σύγκρουση με τα αήττητα “Αποκαλυπτικά”, η οποία αποδεικνύεται μοιραία για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά, οριστικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί με στελέχη του καναλιού να μου αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά πως “όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά” σε σχέση με το τηλεοπτικό μέλλον του “Σου-Κου” από εδώ κι έπειτα!


Read More

And More