“Τα Μυστικά της Εδέμ” : Στις 8 Δεκεμβρίου το Megaλο φινάλε ! Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο…

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε των “Μυστικών της Εδέμ” έχει αρχίσει ! Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την στιγμή που θα πέσει η αυλαία και μετά από τέσσερα χρόνια θα έρθουν στο φως όλα τα μυστικά !

Μόλις δύο εβδομάδες μας έχουν απομείνει για να δούμε τελικά πως θα φτάσουν στην κάθαρση οι ήρωες που τόσο αγαπήσαμε. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τον προγραμματισμό του Mega, το τελευταίο επεισόδιο των “Μυστικών” θα βγει στον αέρα την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ενώ η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους παραδοσιακά με μία τηλε-ταινία.

Η τηλε-ταινία των “Μυστικών” θα βγει στον αέρα δύο μέρες αργότερα, δηλαδή, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και θα έχει 90λεπτη διάρκεια. Με άλλα λόγια; Μέσα από την τηλε-ταινία θα δούμε δύο επεισόδια σε… ένα !

Οσο για το τι περιμένει την παρέα της Φεγγαρόπετρας στα δύο τελευταία επεισόδια;

Ο Ρούσσος εξηγεί στην Αμαλία ότι θέλει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, μόνος του. Η Αμαλία τού εξομολογείται ότι δεν θέλει διαζύγιο και πως ακόμα τον αγαπάει, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της Μελίτας. Ο Αραβαντινός εξιστορεί στον Λουκά και στην Εριέττα την περιπέτεια που έζησε όλα αυτά τα χρόνια. Πληροφορεί τον Λουκά ότι θα του δώσει στοιχεία που αθωώνουν τον Ρούσσο και είναι στο χέρι του το τι θα κάνει μαζί του, καθώς ο ίδιος θα εξαφανιστεί και πάλι.

Η Νταίζη παίρνει μια απροσδόκητη απόφαση, που φαίνεται ότι αποτελεί τη μόνη λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση. Η Στέλλα σπεύδει να την υποστηρίξει, ζητώντας και τη βοήθεια της παρέας. Ο Λουκάς απαλλάσσει τον Ρούσσο από την υπόθεση της κλοπής και ο Ρούσσος συγκινημένος παραχωρεί τη θέση του στο γραφείο σε εκείνον.

Ο Χρήστος, επιτέλους, συναντάει τη Νταίζη, βάσει του προδιαγεγραμμένου σχεδίου και αυτό φορτίζει με συγκίνηση όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η επαφή.

Η Νταίζη και ο Χρήστος περνάνε την τελευταία τους νύχτα, ελεύθεροι, μαζί. Αμέσως μετά, τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της Νταίζης, με τη βοήθεια της Στέλλας και την υποστήριξη της παρέας. Ο Πέτρος νιώθει αβάσταχτο το βάρος του φόνου που διέπραξε και θέλει να φύγει άμεσα.

Η Αμαλία τού δηλώνει ότι θα τον περιμένει όσο χρειαστεί και ότι, όσο αυτός λείπει, θα φροντίσει εκείνη τη Μελίτα. Η Μελίτα, όμως, στεναχωριέται με την απόφαση του πατέρα της να φύγει. Η Νταίζη ζητάει για μια ακόμη φορά από τον Λουκά να προσέχει το παιδί τους, καθώς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι εκείνη μετά τη φυλάκιση του Χρήστου.

Το σχέδιο τη Νταίζης προχωράει κανονικά και στέφεται από επιτυχία. Η Νταίζη, όμως, δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη. Υπάρχει και κάτι άλλο που είχε στο μυαλό της και δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν. Και σ’ αυτό το σημείο, η τύχη της φαίνεται να τελειώνει…

Read More

And More