Τα έμαθες τα νέα; Άναψε πράσινο φως για τα ολοκαίνουργια επεισόδια του “Big Bang Theory”!

Το CBS όχι μόνο έδωσε το «πράσινο φως» για νέο κύκλο επεισοδίων στην κωμωδία που θεωρείται η πιο επιτυχημένη εμπορικά στην αμερικανική τηλεόραση μετά τα «Φιλαράκια» αλλά ενέκρινε και μια δεύτερη σειρά-προοίμιο στην οποία θα παρακολουθήσουμε τα νεανικά χρόνια του δρος Σέλντον.
Οι τέσσερις επιστήμονες και οι τρεις κοπέλες που τους συνοδεύουν θα συνεχίσουν τα πειράματα και τις παρανοϊκές σκέψεις τους που χαρίζουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές για δύο ακόμη σεζόν. Το CBS δεν ενέκρινε μόνο την 11η σεζόν της σειράς αλλά και τη 12η με σύνολο 48 επεισοδίων.

Μάλιστα το θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο διευθύνων σύμβουλος του CBS Λέο Μούνβις. Το μίνι θρίλερ με τη συνέχιση ή μη της κωμωδίας, καθώς παρά τη μεγάλη επιτυχία της το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο δεν ήθελε να αυξήσει το μπάτζετ και τις αμοιβές, λύθηκε με πρωτοβουλία των ίδιων των πρωταγωνιστών του.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση γενναιοδωρίας οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar και Simon Helberg ζήτησαν από τους παραγωγούς μείωση των αποδοχών τους ώστε να πάρουν αύξηση οι δύο συμπρωταγωνίστριές τους Mayim Bialik («Εϊμι») και Melissa Rauch («Mπερναντέτ»).

Σχετικά δημοσιεύματα με το θέμα αναφέρουν πως καθένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές πρότεινε μείωση 10% στην αμοιβή του με το ποσό που εξοικονομείται να μοιράζεται ισόποσα στις δύο ηθοποιούς.

Η 11η περίοδος θα ξεκινήσει με μια ανατρεπτική ιστορία για τον Ντ. Σέλντον που από την επόμενη σεζόν θα έχει την τιμητική του. Το CBS προετοιμάζει ήδη και τη σειρά «Sheldon» όπου θα παρακολουθήσουμε τα εφηβικά και νεανικά χρόνια του εκκεντρικού επιστήμονα με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Iain Armitage.

Στο προοίμιο της σειράς δεν θα συμμετάσχει κανένας από τους ηθοποιούς του «Big Bang Theory», ωστόσο στο τιμόνι της παραγωγής θα βρίσκεται ο Jim Parsons, όπως και στη συγγραφή του σεναρίου ο ένας εκ των δύο σεναριογράφων του «Big Bang Theory» Chuck Lore.

Read More

And More