Τα περί αποχώρησης του αρχισυντάκτη του “Μες την καλή χαρά” για το χατίρι του Mega, μύθος !

Απίστευτος ντόρος έχει δημιουργηθεί απο το πρωί με την είδηση πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, κατάφεραν και έκλεψαν μέσα απο τα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, το αρχισυντάκτη της , Παύλο Σταματόπουλο !

Οι φήμες ,λοιπόν, έλεγαν πως ο Παύλος δεν βρίσκεται μόνο σε συζητήσεις με το πρωινό δίδυμο του Mega, αλλά πως ήδη έχει κλείσει και έχει δώσει τα χέρια με το Μεγάλο Κανάλι και πως αυτή ήταν μία κίνησή του η οποία και αιφνιδίαζε την Ναταλία, αλλά και την πλήγωνε ταυτόχρονα, αφού τελευταία στιγμή έμενε το “Μες την καλή χαρά” στον αέρα !

Τα περί αποχώρησης ,όμως, τελικά του Παύλου απο την πρωινή, ψυχαγωγκή εκπομπή του Alpha, είναι μύθος ! Ο Παύλος δεν φεύγει απο το “Μες την καλή χαρά”. Ο Παύλος δεν εγκαταλείπει ούτε την Ναταλία, ούτε το κανάλι. Αλλωστε, δεν θα είχε κανέναν λόγο να το κάνει, αφού η παρουσία του στην εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι παραπάνω απο πετυχημένη.

Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται περίτρανα και από τα ραβασάκια της AGB που η αλήθεια είναι πως έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στο “Μες την καλή χαρά”. Και μάλιστα ο Παύλος δεν είναι μόνο ένας επιτυχημένος αρχισυντάκτης της εκπομπής του Alpha, αλλά πια έχει γίνει κι ένας πολύ καλός φίλος και της Ναταλίας ,αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου και δεν υπήρχε περίπτωση ενώ έχει δεσμευτεί να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής και φέτος, στο τέλος να τα τίναζε όλα στον αέρα και έτσι απλά να τους άφηνε στα κρύα του λουτρού !

Read More

And More