Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.11.2010 | 16:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τα περί τρίτου προσώπου στην παρουσίαση του "10 με 1 μαζί" μύθος !

Τα περί τρίτου προσώπου στην παρουσίαση του 10 με 1 μαζί μύθος !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης όσο αφορά στο πρωινό του ΑΝΤ1, άρχισαν να δημιουργούν διάφορα προβλήματα στο κανάλι του Αμαρουσίου... Το "10 με 1 Μαζί" αν και πέρσι έκοψε πρώτο το νήμα στους πίνακες τηλεθέασης, φέτος έρχεται δεύτερο, γεγονός το οποίο έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ανησυχίας.

Ετσι, ήταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια ...φούμαρα τόσο στο έντυπο ,όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο, σε σχέση με το πρωινό του ΑΝΤ1 και με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο. Ως γνωστόν, ο ...λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται !

Η αποκορύφωση αυτών των σεναρίων λοιπόν, ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα και ήθελαν ένα τρίτο, γυναικείο πρόσωπο να ετοιμάζεται λίαν συντόμως να μπει στην παρέα των αγοριών, προκειμένου να τους ενισχύσει και βεβαίως - βεβαίως και να τους ανεβάσει στους πίνακες τηλεθέασης. Και μάλιστα; Το πρόσωπο αυτό λέει θα είναι ή η Ράνια Θρασκιά, ή η Νάντια Μπουλέ ή η Βάσια Λόη !  

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα τηλε-σενάρια και εντυπωσιακά είναι και ...πουλάνε τρελά. Μόνο, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, κάτι το οποίο μας το επιβεβαίωσε και ένα απο τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1.

"Εννοείται πως υπάρχει ένας προβληματισμός για την πορεία των παιδιών , όμως , σε καμία περίπτωση δεν έχει τεθεί θέμα ενίσχυσης της παρέας τους με κάποιο τρίτο, γυναικείο πρόσωπο... Κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ισχύει... Και πόσο μάλλον δεν ισχύουν και τα συγκεκριμένα πρόσωοπα που ακούγονται. Τα παιδιά θα συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε, γιατί πολύ απλά πιστεύουμε στις δυνάμεις τους. Ο πρωινός ανταγωνισμός φέτος έχει ενισχυθεί, γι ΄αυτό και έχει υπάρξει κι αυτή η αλλαγή των τηλεοπτικών δεδομένων. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά και τα παιδιά έχουν την δύναμη να τα καταφέρουν. Οπως και να ΄χει πάντως ,η αλήθεια είναι πως είναι νωρίς να μιλάμε για οριστικά συμπεράσματα, για νικητές και για χαμένους..." 

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10