Τατιάνα – Star : Επεσαν οι υπογραφές !

Ηταν μόνο ζήτημα χρόνου… Ηταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε ακριβώς θα έφτανε στα χέρια μας από το Star, η ανακοίνωση της ανανέσωσης της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Και ήταν μόνο ζήτημα χρόνου, μιας και η γνωστή δημοσιογράφος και η διοίκηση του καναλιού τα είχαν βρει εδώ και καιρό, εδώ και πολύ καιρό.

Την ώρα που κάποιοι παρουσίαζαν την παραμονή της Τατιάνας στο Star σαν μία υπόθεση… θρίλερ και μάλιστα τι θρίλερ ; Θρίλερ γκραγκινιόλ για γερά νεύρα, η οικοδέσποινα του “Μίλα” είχε ,ήδη, βρεθεί και είχε μιλήσει με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Star, για το μέλλον της τηλεοπτικής συνεργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα; Το καθοριστικό ραντεβού της Τατιάνας με τον πρόεδρο του Star, κ. Πάνο Κυριακόπουλο έγινε ένα μήνα πριν από το Πάσχα ,δηλαδή, τον Μάρτιο, όπου και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να κάνουν ακόμα ένα βήμα στην τηλεοπτική τους συνεργασία.

Εν συνεχεία, τακτοποιήθηκαν και όλες οι νομικές λεπτομέρειες και προ ημερών έπεσαν και οι υπογραφές. Ετσι, η Τατιάνα θα εξακολουθήσει να είναι μία… star του Star, μιας και ανανέωσε με το κανάλι για ακόμη έναν χρόνο. Πράγμα που σημαίνει ; Πως θα μας κρατά συντροφιά τουλάχιστον μέχρι και τις 30 Αυγούστου του 2013.

Το τηλεοπτικό ταξίδι της Τατιάνας στους δέκτες μας θα εξακολουθήσει να είναι καθημερινό, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την θεματολογία της εκπομπής ; Θα ακολουθήσει το φορμά του infotainment, δηλαδή, θα συνδυάζει και ενημέρωση και ψυχαγωγία (ανάλογα με την επικαιρότητα…), ενώ το όλο κόνσπετ θα είναι… totally Τατιάνα !

Το Star πιστεύει πάρα πολύ στην τηλεοπτική δυναμική της γνωστής παρουσιάστριας και θέλει αυτή την δυναμική να την αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι η Τατιάνα κάθε απόγευμα θα κάνει μόνη της… παιχνίδι, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει !

Τέλος, το φετινό τηλεοπτικό ραντεβού της Τάτις με τους τηλεθεατές, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου, για να ανανεωθεί και πάλι για Σεπτέμβρη !

Η ανακοίνωση του Star :

“… Ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή συμβολαίου, η συνέχιση της συνεργασίας του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το συμβόλαιο είναι για 1 χρόνο και λήγει στις 30 Αυγούστου 2013.
Τον Σεπτέμβρη η εκπομπή θα ακολουθήσει τη δομή, που αγάπησε και περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Τατιάνα. Θα είναι δηλαδή infotainment. Το είδος, που επανέφερε από την αρχή του 2012 και οι τηλεθεατές της «ξαναβρήκαν» την εκπομπή, που ήθελαν να βλέπουν με την Τατιάνα…”

Read More

And More