Τελεσίγραφο Αγγ. Νικολούλη προς Alter… Πως σκέφτονται να κινηθούν τα “αστέρια” του καναλιού !

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Αγγελική Νικολούλη με το Alter και με την στάση που έχει φροντίσει να κρατήσει η διοίκηση του σταθμού τους τελευταίους μήνες απέναντι στους εργαζόμενους και φυσικά απέναντι και στην ίδια, η οποία εξακολουθεί να είναι απλήρωτη για δέκα ολόκληρους μήνες. Ναι, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη και μάλιστα; Φροντίζει αυτή την δυσαρέσκειά της όχι μόνο να μην την κρύβει, αλλά να την βγάζει όποτε της δίνετε η ευκαιρία προς τα έξω.

Ετσι, μετά την επιστολή αγανάκτησης που φρόντισε να αναρτήσει προ ημερών στο site της, με αιτία την τρίτη, συνεχόμενη ματαίωση προβολής του “Φως στο τούνελ”, φρόντισε και σήμερα το μεσημέρι βγαίνοντας στο “Πολύ Μπλα-Μπλα”, να στείλει τα… μηνύματα που είχε, προς όλους τους αποδέκτες τους !

Μάλιστα, αυτά τα μηνύματα πολλοί τα ερμήνευσαν και ως… τελεσίγραφα προς την διοίκηση του πολυ-ταλαιπωρημένου καναλιού και δεν είχαν κι άδικο ! Γιατί μην μου πείτε πως δεν είναι τελεσίγραφο η δήλωση – βόμβα πως : “Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω πάνω από ένα μήνα χωρις το “Τούνελ” τη στιγμή που ο κόσμος το θέλει…” ;

Ας τα πάρουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης βγήκε στον αέρα του “Μπλα-Μπλα”, προκειμένου να της ευχηθούν τα χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή της. Ετσι, ακούσαμε τις παρακάτω δηλώσεις :

“Δεν είναι και ότι καλύτερο να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις, όταν είμαστε άνθρωποι δημιουργικοί, όταν ο κόσμος μας ζητάει να είμαστε δίπλα του, δεν μπορούμε εμείς να είμαστε άπρακτοι, που 16 χρόνια δεν έχουμε λείψει με δική μας αιτία ποτέ… Εγώ είμαι πολύ επαγγελματίας και είμαι και άνθρωπος πανω απ’ ολα και δεν θέλω να το χάσω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω πάνω από ένα μήνα χωρις το “Τούνελ” τη στιγμή που ο κόσμος το θέλει…”

Και αν νομίζετε πως τα “αστέρια” του Alter κάθονται με σταυρωμένα χέρια απέναντι σε όλη αυτή την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι, απατάσθε. Και για του λόγου το αληθές ; Χθες από το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ η… “α΄ τηλεοπτική εθνική” του καναλιού του Περιστερίου ,δηλαδή, η Αγγελική Νικολούλη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και η Αννίτα Πάνια, προχώρησαν σε… μεταξύ τους σύσκεψη, προκειμένου να αποφασίσουν για το ποια στάση πρέπει να κρατήσουν από εδώ και στο εξής απέναντι στην διοίκηση του Alter.

Ετσι, σήμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, λέγεται πως σκέφτονται σοβαρά όλοι τους , – μιας και δεν βλέπουν πραγματικά… φως στο τηλεοπτικό τούνελ του Περιστερίου – , να κινηθούν μέχρι και νομικά, εναντίον του καναλιού, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Αλλωστε, για πόσο καιρό ακόμα θα μπορούσαν να βάζουν… πλάτη εν ΄λευκώ στο κανάλι, χωρίς κανείς να μπορεί να τους εγγυηθεί με ειλικρίνεια το τι μέλλει γενέσθαι και για το αν υπάρχει πραγματικά σχέδιο για να ξεπεράσει το Alter τα τιτάνια προβλήματα που αντιμετωπίζει και να σταθεί και πάλι στα πόδια του ;

Read More

And More