Τελικά ο Αλ. Κωστάλας, υπέκυψε στους ρυθμούς του “Dancing 3” ;

Στενή, στενότατη ήταν όλο αυτό τον καιρό η πολιορκία των Αντεννικών προς το πρόσωπο του Αλέξη Κωστάλα. Βλέπετε, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκφωνητής, είχε δηλώσει στους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου πως δεν προτίθεται να συμμετέχει στην τρίτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”.

Και αυτό γιατί; Γιατί από τον Μάρτιο και μετά έχει κάποιες αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις για λογαριασμό της ΕΡΤ, αλλά και όχι μόνο και δεν μπορούσε να ξέρει το κατά πόσο αυτές οι υποχρεώσεις θα του επέτρεπαν να συμμετέχει και πάλι στο λαμπερό, Κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1. Επίσης ο Αλέξης Κωστάλας είχε και ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να συμμετέχει στο “Dancing 3”, γιατί ήρθε στο… καπάκι μετά το “Dancing on ice” και πίστευε πως ίσως έπρεπε να κρατήσει απ ΄όλο αυτό, αποστάσεις τηλεοπτικής ασφαλείας.

Οι πιέσεις όμως, της διοίκησης του καναλιού του Αμαρουσίου ήταν συνεχόμενες και έντονες και όπως λέει και η παροιμία; Ο επιμένων νικά ! Ετσι, ο Αλέξης Κωστάλας το είπε το “ναι”, με αποτέλεσμα τώρα, το κανάλι να αναζητά μόνο ένα πρόσωπο για την κριτική επιτροπή, το οποίο θα έρθει για να αντικαταστήσει την Ερρικα Πρεζεράκου.

Απ ΄οτι μαθαίνω δε, δεν προσανατολίζονται στο να επιλέξουν ακόμα μία παρουσία ειδικού στην επιτροπή, η οποία θα έρθει να συμπληρώσει τον Φωκά Ευαγγελινό, όπως είχε συμβεί με την Γκαλένα Βελίκοβα. Οι Αντεννικοί θέλουν να δώσουν την τέταρτη καρέκλα – κατά προτίμηση – σε ένα πρόσωπο λαμπερό, σε ένα πρόσωπο έκπληξη που να κάνει την διαφορά, όπως συνέβη και στην περίπτωση του “Dancing on ice” με την Ελενα Παπαρίζου.

Read More

And More