Τι ανάγκασε τον Παναγιώτη να φύγει απο την Ελλάδα;

Απίστευτο ; Κι ,όμως, αληθινό ! Ξενιτεύεται τελικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ναι, την πήρε την μεγάλη απόφαση και αυτή την εποχή έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ετοιμάζει τις βαλίτσες του ! Ο γοητευτικός ηθοποιός φεύγει για Αμερική και εσείς μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν φεύγει για Αμερική βάζοντας κι αυτός στόχο να …κατακτήσει το L.A !

O Παναγιώτης θα βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού εκεί θα πρέπει να βρεθεί ο… “Μάνος” ! Η Ελενα Ακρίτα το αποφάσισε. Ο ρόλος του “Μάνου” από τα “Μυστικά της Εδέμ” ,ούτε θα αντικατασταθεί, ούτε θα …εξοντωθεί, Μετά την απόφαση του ηθοποιού να μην συνεχίσει και τρίτη χρονιά στην καθημερινή σειρά του Mega, το συγγραφικό δίδυμο των Ακρίτα – Κυρίτση ,είπαν να τον στείλουν στην Αμερική, δικαιολογώντας έτσι με αυτό τον τρόπο την απουσία του.

Μάλιστα, η Ελενα και ο Γιώργος σκέφτηκαν πως αν δεν “σκοτώσουν” τον¨”Μάνο” θα μπορούν κατά την διάρκεια του χειμώνα να τον εμφανίσουν και πάλι για κάποια επεισόδια εκτάκτως στην σειρά, όποτε αυτό το επιβάλλει η ιστορία και αν και εφόσον φυσικά μπορεί κι εκείνος να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμά τους.

Όμως, εκτός απο τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις τον Παναγιώτη στην Αμερική τον οδηγούν και οι θεατρικές του υποχρεώσεις, μετά την απόφαση της Μιμής Ντενίση να δώσουν στις ΗΠΑ κάποιες παραστάσεις με το “Ανθος του Κάκτου”.

Read More

And More