Τι απαντά η Ρούλα για τον Γιάννη Λάτσιο, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νατάσα Θεοδωρίδου;

Τι κι αν για την ώρα η Ρούλα Κορομηλά έχει προτιμήσει να μην δώσει καμία συνέντευξη στα ΜΜΕ ,παρά το γεγονός πως οι προτάσεις πέφτουν βροχή και πως για εκείνη λέγονται κι ακούγονται διάφορα; Η Ρούλα τον έχει βρει τον τρόπο και όπου και όταν θέλει, δίνει τις απαντήσεις της.

Πως γίνεται αυτό; Μέσα απο την ραδιοφωνική εκπομπή της στο “Θέμα Fm” .Ετσι έκανε ,λοιπόν, κι αυτή την εβδομάδα, όπου αποφάσισε να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε απο τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, αλλά και για τις φήμες που ήθελαν την Νατάσα Θεοδωρίδου να την …έστησε και να μην πήγε στο “Greek Idol” ,όπως επίσης αποφάσισε να τοποθετηθεί και για το αν πρέπει ή όχι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να επανακάμψει τηλεοπτικά.

Ο Γιάννης Λάτσιος ,λοιπόν, δήλωσε μέσα απο πρόσφατη συνέντευξή του, πως θα προτιμούσε η Ρούλα να μην είχε κάνει την επανεμφάνισή της μέσα απο το “Greek Idol” και πως ο ίδιος θα προτιμούσε να την δει να επιστρέφει στην tv, με ένα πρότζεκτ πρωτότυπο ,πρωτοποριακό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της και βεβαίως-βεβαίως πιο λαμπερό.

Τι του ανταπάντησε η γνωστή παρουσιάστρια;

” Υπάρχει κάτι πρωτοποριακό στην TV ; Ποιο πρωτοποριακό πρότζεκτ γίνεται για να το κάνω εγώ; Και γιατί βρε Γιάννη μου, δίνονται χρήματα για πρωτοποριακά και λαμπερά πράγματα; Γιατί το “Dancing” και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είναι …πρωτοποριακά και πρωτότυπα ;

Ας έχει κάτι Γιάννη μου πρωτοποριακό και πρωτότυπο ,να μου το προτίνεις και το συζητάμε. Εγώ επαγγελματίας είμαι και δέχομαι προτάσεις !”

Οσο για το τι είπε για την Νατάσα Θεοδωρίδου ;

“Η Νατάσα ποτέ δεν με έστησε στο “Greek Idol” . Η Νατάσα ήταν κλεισμένη να έρθει στο σόου την ημέρα της απεργίας των τεχνικών. Ετσι, ενώ ήταν μαζί μας στο πλατό και ενώ ετοιμαζόταν κανονικά να ξεκινήσει τις πρόβες της για το βράδυ, τελικά τελευταία στιγμή όλα ακυρώθηκαν. Και επειδή όλοι οι καλλιτέχνες έχουν υποχρεώσεις που τρέχουν και αν δεν έρθουν την ημέρα που έχεις κανονίσει απο πριν μαζί τους, μετά είναι πολύ δύσκολο να τους ξανά πετύχεις, αυτό έγινε και με την Νατάσα. Η γυναίκα είχε μετά προγραμματισμένα ταξίδια στο εξωτερικό και συναυλίες, οπότε δεν μπορέσαμε να ξανά κλείσουμε ραντεβού. Κανείς καλλιτέχνης δεν έχει πει “όχι” για το “Greek Idol” .”

Ενώ αποφάσισε να τοποθετηθεί και για την περιβόητη πια τηλεοπτική επιστροφή του Γρηγόρη :

“Ο Γρηγόρης είναι μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να επανέλθει δριμύτερος στην τηλεόραση, γιατί ξέρει καλά τηλεόραση, γιατί ξέρει πολλά για το τηλεοπτικό τοπίο και μπορεί να κάνει και πολλά. Οι καλοί και οι δυνατοί πρέπει να επιστρέφουν στο πόστο τους. Ο Γρηγόρης είναι ξανά λέω μεγάλο ταλέντο και πρέπει να επιστρέψει στο πόστο του.”

Read More

And More