Τι απαντά ο Ν. Χατζηνικολάου ; Μένει ή φεύγει τελικά από το Alter ;

Την ώρα που για ακόμα μία φορά έχουν φουντώσει για τα καλά οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να παίρνει την μεγάλη απόφαση και να κλείνει πίσω του την πόρτα του Alter, την ώρα που οι φήμες έχουν φουντώσει και θέλουν την διοίκηση του ΑΝΤ1 να έχει προχωρήσει σε… στενό μαρκάρισμα προς το πρόσωπό του, ο ίδιος ο δημοσιογράφος αποφάσσε σήμερα να μην… σφυρίξει αδιάφορα απέναντι σε όλα αυτά, αλλά να δώσει τις δικές του απαντήσεις !

Ο ισχυρός άνδρας των Media, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον “Real”, όχι μόνο έδειξε να γνωρίζει τα όλα, όσα ακούγονται γύρω από εκείνον, αλλά θέλησε και να τοποθετηθεί δημοσίως, αφήνοντας τελικά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ! Τι είπε ;

“Μέχρι το τέλος του χρόνου η αλήθεια είναι πως θα παραμείνω στο Alter…” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου για να συνεχίσει ανάβοντας… φωτιές : “Μετά τις γιορτές ,όμως, αισθάνομαι πως θα πρέπει να έχω βρει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα. Μετά τις γιορτές αισθάνομαι ότι θα πρέπει να είμαι στην τηλεόραση. Θα είναι στο Alter ; Μακάρι…”

Read More

And More