Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.10.2010 | 18:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τι απαντά το Mega; Το χρηματικό έπαθλο, δόθηκε δικαίως τελικά στα κορίτσια του "Money Drop" ;

Τι απαντά το Mega; Το χρηματικό έπαθλο, δόθηκε δικαίως τελικά στα κορίτσια του Money Drop ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τι απαντά το Mega επισήμως ; Ηταν τελικά λάθος ή σωστή η απάντηση των κοριτσιών το Σάββατο το βράδυ στο "Money Drop" , η οποία τους χάρισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ;

"... Σχετικά με την ερώτηση του ζωντανού τηλεπαιχνιδιού «Money Drop» το Σάββατο 23/10, «ποιες από αυτές τις διοργανώσεις είναι πιο παλιά» η σωστή απάντηση είναι το Μουντιάλ ποδοσφαίρου – η απάντηση δηλαδή που μετρήθηκε ως σωστή στο τηλεπαιχνίδι. Το πρώτο Μουντιάλ ποδοσφαίρου διοργανώθηκε στην Ουρουγουάη το 1930 νωρίτερα από τις δύο άλλες διοργανώσεις που δόθηκαν ως εναλλακτικές απαντήσεις - τα Ελληνικά Καλλιστεία και το Διαγωνισμό Γιουροβίζιον.
 
Σύμφωνα με το βιβλίο του «κατ’ εξοχήν ειδικού των Ελληνικών Καλλιστείων» Γιώργου Πρεβελάκη με τίτλο «Οι Όμορφες Η ιστορία των Ελληνικών Καλλιστείων 1952-1999», τα πρώτα Ελληνικά Καλλιστεία διοργανώθηκαν το 1952 με νικήτρια τη Νταίζη Μαυράκη και συνεχίζονται έκτοτε. Άλλες διοργανώσεις και γιορτές για την ομορφιά υπάρχουν από τον 19ο αιώνα στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα Ελληνικά Καλλιστεία.
 
Τέλος, ο πρώτος Διαγωνισμός Γιουροβίζιον διοργανώθηκε στην Ελβετία το 1956 – αργότερα από τις 2 άλλες εναλλακτικές απαντήσεις..."
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:57

Check this
Glam squad! Οι beauty experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram για να βλέπεις όλα τα looks από τις Κάννες πρώτη!
Καν’το μόνη σου: Ο εύκολος τρόπος να κάνεις floral την τσέπη του denim σου
Όταν οι διάσημες τρώνε junk food πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των λαμπερών event
Χολ και διάδρομοι: Δώσε “ζωή” στους λιγότερο... φωτογενείς χώρους του σπιτιού σου
Top 10