Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για το “Πρωινό” της και που σχεδιάζει να γιορτάσει το Πάσχα;

Θυμάσαι λατρεμένη ένα τραγούδι που έλεγε, “λάμπω απ ΄την χαρά μου, λάμπω όταν σε βλέπω”; Ε, η Φαίη Σκορδά κάθε πρωί που βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 και λάμπει, αλλά και… λάμπει όταν βλέπει τους τηλεθεατές της, οι οποίοι αυτή τη χρονιά έμελλε να την αγκαλιάσουν τόσο ζεστά, όσο ποτέ…

Ναι, αυτή η χρονιά είναι μία υπέροχη χρονιά για την Φαίη και της πάει, αλλά και της… φαίνεται! Έτσι, έχοντας ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση σήμερα, άρχισε τις… αποκαλύψεις!

Η συζήτηση ξεκίνησε και είχε να κάνει αρχικά με το πότε θα ρίξει αυλαία το “Πρωινό” για το Πάσχα και η Φαίη δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Θέλησε να μας αποκαλύψει και το πως ακριβώς θα περάσει αυτές τις Άγιες Μέρες, μιας και μην ξεχνάς πως είναι το πρώτο Πάσχα που είναι μόνη, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα μοιράστηκε μαζί μας, το “Πρωινό” θα ρίξει αυλαία παραδοσιακά την Μεγάλη Τετάρτη και θα ξανά βγει στον αέρα την Τρίτη του Πάσχα, ενώ αυτές τις γιορτές η γνωστή παρουσιάστρια θα τις περάσει εντελώς… παραδοσιακά και εντελώς… οικογενειακά, μιας και θα βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Σέρρες, όπου μαζί με τους γονείς της και με αγαπημένους φίλους θα χαρεί το Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα, αφιρερώνοντας ουσιαστικά όλο της το χρόνο, στα αγόρια της!

Read More

And More