Τι ενώνει την Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Πάτρα ;

Τι ενώνει την Ναταλία Δραγούμη και τον Θανάση Πάτρα; Τι κοινό μπορεί να έχουν η σέξι ηθοποιός και ο γνωστός παρουσιαστής; Γιατί οι δυο τους έχουν γίνει… αυτοκόλλητοι; Για όλα αυτά τα ερωτήματα, αλλά και για άλλα πολλά σας έχω τις απαντήσεις και… σας έχουν τις απαντήσεις !

Η Ναταλία και ο Θανάσης ενώνουν τις δυνάμεις τους για το τηλεοπτικό… καλό όσων αγαπούν είτε τους δύο, είτε τους τέσσερις τροχούς. Με άλλα λόγια; Η Ναταλία και ο Θανάσης πατούν γκάζι και ξεκινούν λίαν συντόμως εβδομαδιαία εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Μία εκπομπή η οποία θα έχει σαν στόχο να μας μάθει όλα τα μυστικά και για τους δύο και για τους τέσσερις τροχούς, αλλά και όχι μόνο, μιας και μέχρι και με… σκάφη πρόκειται να ασχοληθεί η χάρη της ! Ο τίτλος της εκπομπής είναι “X-Drive Action” και λίαν συντόμως πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας μέσα από το κανάλι του Φαλήρου. Μάλιστα, εκτός από την Ναταλία και τον Θανάση, στην παρουσίαση της εκπομπής θα δούμε και την Αγγελική Ματαλλιωτάκη, ενώ είναι ζήτημα ημερών, για το πότε θα ξεκινήσουν και τα πρώτα γυρίσματα.

Γυρίσματα τα οποία εκτός από το κομμάτι εκείνο που θα γίνει… εντός των τειχών, θα βγουν και εκτός και συγκεκριμένα θα λάβουν χώρα και στην Πάτρα και στα Γιάννενα και στην Θεσσαλονίκη.

Read More

And More