Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.04.2012 | 09:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τι θα δούμε απόψε στις κωμωδίες του Mega !

Τι θα δούμε απόψε στις κωμωδίες του Mega !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Βασιλιάδες" :

Μυστικά σχέδια αποκαλύπτονται και σχέσεις γκρεμίζονται... Η Χριστίνα, που τσάμπα τόσο καιρό αμφιταλαντευότανε για το τι πρέπει να κάνει με το Μάρκο (παράτησε και το άλλο το παλικάρι τον Μάικ), ανακοινώνει στο Μάρκο ότι η Ευγενία απαγόρευσε τη μεταξύ τους σχέση και δεν έχει σκοπό να παραβεί την εντολή της... Η Γιούλη μαθαίνει τα πάντα για τη συνομωσία του Μάνου και τον απειλεί ότι αν δεν σκίσει το συμβόλαιο της θα τον καρφώσει στη γυναίκα του. 

Μπορεί η Στέλλα να γίνει το επόμενο πρόσωπο της "Ελιάς"; Σύμφωνα με τον Πάτροκλο, ναι (τρέμε Τατιάνα!) Η Γιούλη αρρωσταίνει βαριά και ο Μάρκος την παίρνει στο σπίτι για να την περιποιηθεί. Ο Αιμίλιος θα καταφέρει να βρεθεί μόνος με τη τσάντα της Λίζας και θα μπορέσει να κοιτάξει επιτέλους την ταυτότητά της... (ήρθε ο καιρός να του διαλυθούν όλες οι αμφιβολίες!)"Κλινική Περίπτωση" :

Το χωριό ετοιμάζεται για τον γάμο της ανιψιάς του προέδρου. Η ίδια, βέβαια, παραείναι ζωηρή για νύφη... Οι ορέξεις της θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στον Τζίμη και την 'Αννα. Στο χωριό καταφθάνει ένας νέος κάτοικος, ο Νικήτας, που είναι ψυχολόγος.  Αμέσως, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στον Μάρκο και στις ιδιαιτερότητές του. Η Φλώρα, βέβαια, βλέπει την άφιξη του γοητευτικού ψυχολόγου, ως ευκαιρία για να ξεκολλήσει η Αντριάνα από έναν μάταιο έρωτα... Η Αντριάνα, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον Μάρκο. '

Ετσι, κάνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση και όλο το χωριό θαυμάζει την ομορφιά της! Ο Μάρκος, όμως, δείχνει να προτιμά ένα ιατρικό περιοδικό. 'Οταν ο ψυχολόγος του ανακοινώνει τη διάγνωσή του, ο κόσμος του Μάρκου καταρρέει, συμπαρασύροντας και την Αντριάνα... Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται, όμως και ο Πρόδρομος, που βλέπει τον γάμο της ανιψιάς του να διαλύεται.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10