Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.03.2012 | 08:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τι θα δούμε σήμερα στις κωμωδίες του Mega !

Τι θα δούμε σήμερα στις κωμωδίες του Mega !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Βασιλιάδες" :

Μέσα στους ένα εκατομμύριο ανέργους αυτής της χώρας ανήκει πλέον και η Δέσποινα, η οποία πήρε τα μπογαλάκια της από τους Κανελλόπουλους και πήγε προσωρινά να μείνει με τους Βασιλιάδες. Ο Αλέξης, που το παίζει καλό παιδί στη Νεφέλη, σκέφτεται να επιστρέψει την Σακίρα στο Λεωνίδα ή απλά να την έχει για την κοιτάει (είναι και κούκλα!).

Αιμίλιος και Λίζα ετοιμάζονται για ρομαντική απόδραση σε ακριβό ξενοδοχείο ενώ η Γιούλη εμφανίζει τον νέο της «φίλο» από τη δουλειά στη ταβέρνα για να ταράξει τα νερά! Τιτίκα και Ντέπη αποφασίζουν να πάνε για ένα χαλαρωτικό σπα... στο ίδιο ξενοδοχείο που βρίσκεται και ο Αιμίλιος με τη Λίζα!

"Κλινική Περίπτωση" :

Η Αντριάνα και ο Μάρκος κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους ανταλλάσσοντας επισκέψεις για δείπνο. Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, μιλάμε για έναν δύσπεπτο και βαρύ έρωτα... Το φιλέτο σενιάν που ετοιμάζει η Αντριάνα οδηγεί σε ευτράπελες καταστάσεις. Ο φούρνος της Μίκας ζωντανεύει τις νύχτες από το πάθος του Λάμπρου Φακέ! Η ίδια θέλει να παραμείνει κρυφό το ειδύλλιο.

Αλλά, αυτό προκαλεί μια σειρά από παρεξηγήσεις. Η Μαργαρίτα στέλνει τη Ζωή, την ξαδέρφη της, για να καλύψει το πόστο της γραμματέως, όσο λείπει εκείνη. Το ιατρείο γίνεται άνω - κάτω και ο Μάρκος έξω φρενών. Ευτυχώς που η Ζωή έχει και εναλλακτική καριέρα, αν και ούτε αυτή θα αποδώσει καρπούς στη Ληδία... Η 'Αννα αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία και να απογειώσει το μαγαζί, τώρα που λείπει ο Πάνος. Ο Τζίμης μοιάζει να μην είναι προτεραιότητά της κι αυτό τον εκπλήσσει.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10