Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.04.2012 | 10:45
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τηλεοπτική σιωπή και πάλι σήμερα...

Τηλεοπτική σιωπή και πάλι σήμερα...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Για ακόμα μία μέρα η ελληνική τηλεόραση βρίσκεται στο... off ! Βλέπετε, οι τεχνικοί τηλεόρασης αποφάσησαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και έτσι μετά από απόφαση της ΕΤΙΤΑ να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία, ούτε και σήμερα θα βγουν στον αέρα ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Η νέα αυτή 24ωρη κινητοποίηση της ΕΤΙΤΑ ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 6.00 και θα λήξει στις 6.00 το πρωί της Παρασκευής.

Σας παρουσιάζω την σχετική ανακοίωση που εκδόθηκε για την νέα 24ωρη απεργία τους :

"...24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
από ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 19 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 20 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας
απαιτούμε:
• Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά...."

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10