Τίτλοι τέλους για το “Μπρούσκο”; Δες τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου για το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1.

“Μπρούσκο”! Αναμφισβήτητα είναι μία σειρά που έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία… Αναμφισβήτητα είναι μία σειρά που έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης με εντυπωσιακό τρόπο… Αναμφισβήτητα είναι μία σειρά που έχει αποκτήσει… ολόκληρες στρατιές ορκισμένων φαν!

Παρόλα αυτά, όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος και απ ΄ότι όλα δείχνουν η στιγμή που θα πέσουν οι τίτλοι του τέλος στην καθημερινή σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα!

Ναι, απ ΄ότι όλα δείχνουν το “Μπρούσκο” θα ρίξει οριστικά αυλαία τον ερχόμενο Ιούνιο. Μία είδηση την οποία μάλιστα δεν διέψευσε χθες το βράδυ ούτε και ο Ανδρέας Γεωργίου, η “ψυχή” της σειράς του καναλιού του Αμαρουσίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Θέμο στο “Ολα”!

Τι ακριβώς είπε;

«Τελειώνει το Μπρούσκο φέτος. Ένας κύκλος πρέπει να κλείνει και να κλείνει εκεί που πρέπει. Δε θέλω να υπάρξει φθορά. Τελειώνουμε τον Ιούνιο», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ είναι μάλλον περιττό να σου πω λατρεμένη, πως δεν θέλησε να δώσει καμία απολύτως πληροφορία για το πως ακριβώς θα γραφτεί το πολυαναμενόμενο φινάλε…

Read More

And More